Köksmästare
Incontro AB / Chefsjobb / Ospecificerad arbetsort
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Ospecificerad arbetsort eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Incontro AB i Ospecificerad arbetsort Vill du vara med och öppna vår nya Restaurang?
I september 2018 slår vi upp dörrarna till vår nya Restaurang Eatery i Sundbyberg!
Vi söker en energisk och kreativ Köksmästare till vår konceptrestaurang med ett starkt ledarskap.
Som Köksmästare är du en viktig nyckelperson i arbetet med att utveckla restaurangen och gästupplevelsen till något alldeles extra.
Förutom din ledarbefattning i köket ska du även vara expert på att kombinera mat och dryck, kreativt planera menyer med hänsyn till ekonomi, näringsvärde och tillagningstekniker, bedriva en hållbar verksamhet och utveckla ett gott samarbetsklimat där både medarbetare och kunder trivs.
I din roll ingår bland annat följande:
Menyer:
• Att tillsammans med övriga Köksmästare ta fram en attraktiv lunchmeny utifrån Eaterys koncept och riktlinjer
• Att dagligen utvärdera den mat som serveras och ta in synpunkter från gäster, personal samt från den dagliga
NKI mätning som genomförs
• Att informera övrig personal och vid behov gästerna om matens innehåll (allergier, specialkost etc.,)
Arbetsledning, bemanning och schemaläggning:
• Att leda och fördela arbetet i köket, disken och serveringen
• Att optimera bemanningen i driften efter behov och kompetens samt att schemalägga i Quinyx
• Att attestera personal i Quinyx på veckobasis
• Att introducera ny personal i kök, disk och portionering
• Att tillsammans med HR säkerställa rekrytering av ny personal vid behov
• Att vara kontaktperson för restaurangskola eller annat utbildningsinstitut för mottagning och placering av kökselever
• Ansvarar för en ytterst hög kvalité på service till våra gäster
Inköp och lagerhållning:
• Att inköp görs utifrån upphandlade avtal och anbudspriser
• Att hålla ordning och reda i kök, produktionslokaler, kylar, frysar och lager
• Att ha ett kostnadsansvar för råvaruinköp och lagerhållning
• Ordning och reda i lager, förråd samt trånga utrymmen
Egenkontroll och kvalitetssäkring:
• Att köket efterlever myndighetskrav och kraven på egenkontroll
• Att kvalitetssäkra den mat som tillagas i köket och det som köps in för servering
För att ha nått ovanstående egenskaper tror vi att du har ett antal års erfarenhet av yrket.
Vi står inför en spännande utvecklingsresa och söker efter dig som vill vara med att utveckla restaurangen till dess fulla potential!
Vi söker dig som gillar att kombinera ledarskap med service. Du brinner för mat & dryck, ledarskap och att arbeta mot företagets uppsatta mål.
Rollen kräver att du tar initiativ, har hög energi samt god problemlösningsförmåga.
Du uppskattar att laga mat från grunden och brinner för ditt yrke. Du behärskar köksekonomi och är noga med att hantera råvaror på bästa sätt.
Minst tre års erfarenhet i arbetsledande ställning och erfarenhet från arbete med a la carte och vällagad husmanskost är ett krav.
Du är en mycket god ledare och är ett föredöme i köket.
Ekonomiskt tänkande och flexibilitet är ett måste hos oss!
Tjänsten är operativ och det innebär att du själv ingår i köksteamet men även har administrationstid.
Om Eatery
Eatery har som mål att kunna erbjuda en miljö som bjuder in till möten och avkoppling såväl under som efter arbetsdagen. En plats dit man går för att äta och inspireras, antingen själv eller tillsammans med sina vänner, kollegor och affärspartners. Läs mer om oss och vårt koncept på
www.eatery.seEatery är en snabbt växande restaurang- och konferenskedja som i nuläget har tre etableringar i Stockholmsområdet, i Luma Park (Hammarby Sjöstad), Kista och Sickla. Mer information om Eatery på
www.eatery.se I September öppnar Eatery upp sin fjärde anläggning i Stockholmsområdet, denna gång i nybyggda Grand Central på Järnvägsgatan mitt i Sundbyberg.
Läs mer om Grand Central här:
http://grandcentralsundbyberg.se/Varaktighet, arbetstid
Tjänsten är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Placeringen kommer att vara i Sundbyberg.
Publiceringsdatum2018-04-11ErsättningHos oss arbetar du heltid dagtid (ibland kväll+helg) med en marknadsmässig månadslön.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-05-30
Ange följande referens när du ansöker: Köksmästare Sundbyberg
KontaktJessica Petrén
jessica.petren@eatery.seFöretagIncontro AB
AdressIncontro AB
Box 11115
10061 Stockholm
KontorsadressLumaparksvägen 7
Jobbnummer 4076481
Observera att sista ansökningsdag har passerat.