Köksmästare
Hotell Liseberg Heden, Liseberg AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hotell Liseberg Heden, Liseberg AB i Göteborg Företagspresentation Liseberg
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen.
Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende. Liseberg ägs av Göteborgs Stad och sysselsätter ca 400 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Bolaget omsätter årligen ca 1,1 miljard kronor.
Hotell Liseberg Heden
Hotell Liseberg Heden tillhör Lisebergs affärsområde Boende, och ligger i centrala Göteborg nära Svenska Mässan, Avenyn och Liseberg. Det fyrstjärniga hotellet är byggt kring tre vackra innergårdar med 179 rum fördelade på två våningar. Vi erbjuder ljusa och praktiskt inredda rum, flexibla konferensmöjligheter och en restaurang som varje dag serverar välsmakande matupplevelser. Hotellet har ett sextiotal årsanställda, utöver detta finns extraanställda vid arbetstoppar. Hotellet är medlem i Worldhotels som ett "first class collection" hotell.
Beskrivning av arbetsuppgifter
Som köksmästare har du ett övergripande operativt ansvar för kökets personal, inköp och planering av arbetet. Du ansvarar för rekrytering, personalplanering och schemahantering, och har ett delegerat arbetsmiljöansvar. Du har även ansvar för menyplanering och matsedlar, och har inköps- och leverantörskontakter. Du upprättar och gör uppföljning av budget, samt ansvarar för driftskostnader, kalkylering och prissättning.
Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning. I samråd med restaurangens avdelningschef utvecklar och förbättrar du verksamheten, och ingår i hotellets ledningsgrupp.
Publiceringsdatum2016-08-30KvalifikationerVi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning, och har flera års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du har tidigare haft en arbetsledande funktion i kök, och har intresse och erfarenhet av att arbeta med ekologiska råvaror. Du är väl insatt i gällande branschregler beträffande HACCP och egenkontroll för hantering av livsmedel i storkök. Du har förmåga att leda, motivera och engagera dina medarbetare, och värdesätter goda arbetsrelationer. Vi vill även att du kan visa på goda referenser från tidigare arbeten, och att du är kreativ och trygg i ditt ledarskap.
AnställningsvillkorTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till såväl vardagar som helger och kvällar.
Har du frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta restaurangens avdelningschef Karl Löfgren på telefon 031- 750 69 00.
Välkommen med din ansökan senast den 25 september. Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.
Varaktighet, arbetstid
100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställning
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-09-25
Ange följande referens när du ansöker: 2016/127
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktKarl Löfgren 031-400 100
Facklig kontaktAnastassios Grozos, Unionen 031-7330257
Tural Kokulu 031-750 69 40
Anders Ingemarsson, Kommunal 031-7330176
FöretagHotell Liseberg Heden, Liseberg AB
AdressHotell Liseberg Heden, Liseberg AB
Nellickevägen 6
40222 Göteborg
KontorsadressNellickevägen 6
Jobbnummer 3018904
Observera att sista ansökningsdag har passerat.