Köksledare

Jensen´s Böfhus AB / Storhushållsföreståndarjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla storhushållsföreståndarjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Jensen´s Böfhus AB i Göteborg, Borås, Jönköping, Västerås eller i hela Sverige

Jensen's Bofhus söker en köksledare till vår restaurang i Göteborg.
Jensen's Bøfhus är ett danskt företag med 42 restauranger runtom i Danmark, Sverige och Tyskland och besöks av över 5 miljoner gäster per år. I Sverige finns det för närvarande 8 stycken restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Borås och Västerås.
Jensen's söker därför nu en ny köksledaraspirant till vår restaurang i Göteborg. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen's hittar du på www.jensens.se.
Arbetsbeskrivning:Som köksledare är du ansvarig för kök och disk tillsammans med övriga ledare i köket. Du ska driva köket optimalt inom konceptet med både hänsyn till ekonomi, drift, gästernas trivsel samt som ledare för personalen. Du ska ansvara för att hygienen efterlevs enligt de lagstadagade krav som finns genom att utföra egenkontroll. Som köksledare ska du aktivt delta i produktionen. Då detta är en konceptverksamhet så ingår det inte i arbetsuppgifterna att arbeta med framtagning av nya menyer et.c. utan fokus är att optimera och effektivisera arbetet i köket efter givna riktlinjer. Utbildningen påbörjas som köksledaraspirant för att sedan bli köksledare, därefter finns bra möjligheter till vidareutveckling.

Publiceringsdatum
2011-02-28

Dina arbetsuppgifter
• Se till att skapa ett bra arbetsklimat för att kunna behålla bra medarbetare och på sätt säkerställa en stabil och enhetlig produktion.
• Se till att medarbetarna får den nödvändiga upplärningen och utbildning gällande konceptet och produkterna.
• Ansvara för lager och inköp.
• Reducera och eliminera svinn.
• Ansvara för att egenkontrollen efterlevs.
• Se till att köket är bemannat enligt schema.
• Aktivt delta i produktionen.
• Planering av schema
• Ansvara för standard av hygien och livsmedelshantering.
Arbetslivserfarenhet:Vi ser att du har minst 1 års erfarenhet från restaurangbranschen och gärna inom konceptverksamhet. Tidigare erfarenhet från en ledande roll, exempelvis som team- eller skiftledare är meriterande. Du ska från dina tidigare erfarenheter utvecklat en förmåga att samarbeta med folk från skilda bakgrunder och erfarenheter.
Ett absolut krav är att du skall kunna arbeta kvällar och helger eftersom tjänsten delvis kommer att ligga under dessa tider. I övrigt bör det förtydligas att vi tidvis har ett mycket högt tempo på våra restauranger så det gäller att vara stresstålig och beredd att arbeta hårt och snabbt när det krävs.
Personliga egenskaper: Du ska brinna för restaurangbranschen och veta att det är inom den som du ser din framtid, engagemang är a och o inom Jensen's Bofhus. Det är viktigt att du som person är noggrann av dig och har ett öga för detaljer och renlighet. Du ska ha ett driv utöver de vanliga och alltid ställa upp för dina arbetskollegor.
Du ska vidare vara en prestigelös person som är öppen för att lära och har nära till skratt.
Övrigt:Jensens har Kollektivavtal med Unionen och HRF samt erbjuder sina anställda friskvårdsbidrag.

Arbetstider och omfattning
Heltid. Tillsvidareanställning vi tillämpar 6 månaders provanställning

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2011-03-31
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Ansökan sker via företagets webbplats.

Kontakt
Företag
Jensen's Böfhus AB

Adress
Jensen's Böfhus AB
Læssøgade 215
5230 Odense

Jobbnummer
862570

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Jensen´s Böfhus AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Jensen´s Böfhus AB: