Kökskoordinator till Sabis Fältöversten

Sabis AB / Kockjobb / Stockholm
2020-01-23
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kökskoordinator till Sabis Fältöversten" (publicerad 2022-04-08) ⬅️


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sabis AB i Stockholm, Solna, Lidingö, Huddinge, Botkyrka eller i hela Sverige

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Sabis Fältöversten på Karlaplan är Sabis största butik, och en av Sveriges i särklass snyggaste och mest inspirerande butiker som är prisbelönt flera gånger om. Vi har en hög servicenivå genomgående i hela butiken. Petite Sabis är en take away/deli som ligger intill Sabis Fältöversten. Sabis gemensamma värderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Våra två kök

Vi har två kök på Sabis Fältöversten som tillagar mat med de bästa råvarorna som säsongen har att erbjuda.

• Sabis butikskök i Sabis Fältöversten producerar ca 200 lunch/dag (med fokus på husmanskost) och även catering.
• Petite Sabis producerar ca 150 lunch/dag (modern inriktning) och måltidskomponenter. På ett tillgängligt, inbjudande, personligt sätt vill vi lösa kundens måltidsbehov under hela dagen.

Om rollen

Tjänsten som kökskoordinator är en ny tjänst. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att utveckla och koordinera samarbetet mellan de två köken och få till en optimal produktion, logistik och struktur, Du ansvarar även för: menyplanering, inköp, köksekonomi och schemaläggning i syfte att uppnå en effektiv drift. Ca 50% av din dag tillbringar du operativt i köket och att ge service till våra kunder.

I rollen ingår personalansvar för två köksmästare som ansvarar för respektive kök. Du rapporterar till matutvecklingschefen.

I samarbete med Matutvecklingschefen och dina kollegor arbetar du med ständig utveckling och strävar efter att Sabis Fältöversten och Petite Sabis kunderbjudande avseende måltider och måltidslösningar alltid är bäst i sin klass i Stockholm/Sverige.

Vi har ett nära samarbete mellan alla avdelningar på Sabis Fältöversten.

Ledare inom Sabis har förmåga att:

• Vara förebild
• Visa vägen
• Involvera & Engagera
• Leverera resultat

Publiceringsdatum
2020-01-23

Profil
Du har minst 5 års erfarenhet av att ha arbetat inom restaurang. Produktionskök, storkök och/eller á la carte. Dokumenterad erfarenhet av planering och koordinering av flera köksenheter är meriterande.

Som person är du är trygg i dig själv och noggrann. Du gillar att planera, koordinera och bygga team. Vidare är du inspirerande och gillar att leda förändringsarbete. Självklart har du har en brinnande kärlek till mat och försäljning.

Så ansöker du
Tjänsten är heltid. Tillträde snarast. Vi tillämpar Handels avtal. Varierande arbetstider, främst dagtid men även kvällar och helger förekommer.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varaktighet, arbetstid
• -

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2020-02-23
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sabis AB

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Sabis AB (org.nr 556165-9888)

Arbetsplats
Sabis

Jobbnummer
5056603

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sabis AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sabis AB: