Kökschef till Skebäcksgårdens kök

Örebro kommun / Storhushållsföreståndarjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla storhushållsföreståndarjobb i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Örebro kommun i Örebro, Kumla, Nora, Ljusnarsberg eller i hela Sverige

Ref.nr: Vv 296/2013

Inom Vård och Omsorg produceras ca 4000 portioner/dag. Vi arbetar med tillagning och servering av mat i våra seniorrestauranger. Vi levererar mat till vård- och omsorgsboenden, skolor och förskolor samt sköter tillagning och packning av utskick till mattjänst. Till samtliga kundkategorier erbjuds anpassad kost utifrån deras behov. Vi gör även inköp av specerier som vi levererar ut till verksamheterna efter beställning.

Vi söker nu en kökschef till Skebäcksgårdens kök.

Publiceringsdatum
2013-09-25

Dina arbetsuppgifter
I uppdraget som kökschef ingår även mottagningskök Södermalmshemmet. Skebäcksgårdens kök producerar 350 lunch, 350 dessert, 290 kvällsmat samt alternativrätter
En stor andel av dessa är specialkoster, många med anpassad konsistens efter den enskildes behov. Alla portioner packas och skickas till andra enheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Leda och fördela arbetet för dina medarbetare
• Delta aktivt i produktionen
• Ansvara för beställningar av varor enligt gällande avtal
• Beräkna och tillaga alla typer av mat inklusive specialkost på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt samt försäkra att maten håller fullgod kvalitet innan utskick
• Utföra allt arbete i enlighet med miljönämndens godkända egenkontrollprogram
• Delta i köket kvalitetsarbete och säkerställa att kostriktlinjer följs
• Jobba med kostdatasystemet
• Ekonomiskt ansvar
• Kontakt med kunder och gäster i egna verksamheten

Kompetenser
• Utbildad kock med erfarenhet från måltidsproduktion i storkök
• Erfarenhet av arbetsledning med personalansvar
• God datavana

I denna tjänst måste du ha en stor passion för matlagning, god service och kvalitet. Du ser medarbetarna som en resurs och ska ha lätt för att samarbeta med andra verksamheter. Det krävs att du är stresstålig, kreativ, målinriktad samt är bra på att kommunicera. Du har även goda kunskaper i svenska tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande
• Högskoleutbildning inom kostverksamhet/måltidsproduktion och arbetsledning
• Erfarenhet från offentlig verksamhet
• Goda kunskaper om mat för äldre

Anställningens omfattning
Tillsvidare, 100%, Tillträde snarast eller enligt överenskommelse, 1 plats.

Facklig information
Vision: 019 - 21 12 02
Kommunal: 019 -21 24 00

Så ansöker du
Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2013-10-16.

Välkommen med din ansökan!

Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Arbetstider och omfattning
Ej specificerat , Heltid , Tillsvidareanställning

Så ansöker du
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Ulla-Britt Carlsson, Enhetschef 019 - 21 43 86
Jörgen Beyron, Kostchef 019 - 21 46 68

Företag
Örebro Kommun

Adress
Örebro Kommun
Box 30000
70135 Örebro

Jobbnummer
1661875

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Örebro kommun

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Örebro kommun: