Kökschef O'Learys Örebro

La baguette Sverige AB / Kockjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos La baguette Sverige AB i Örebro, Falun, Stockholm, Örnsköldsvik eller i hela Sverige

Som köksmästare hos oss får du vara med och driva restaurangens utveckling. Du planerar och leder arbetet i köket och disken, och ansvarar för, schemaläggning och utbildning av kökspersonal. Du ansvarar också för underhåll av ytor och utrustning, samt beställningar.
Du är utbildad kock och har tidigare arbetat som köksmästare eller souschef på à la carte-restaurang. Du tycker om att utmana dig själv och ditt team, och du ser utveckling som en del av det dagliga arbetet. Du sätter en ära i att ansvara för matkvaliteten till gästerna, och leder medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans.
Som person är du orädd, noggrann och har god samarbetsförmåga. Som chef är du resultatinriktad, strategisk och tar ansvar för dina uppgifter. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är dina största tillgångar. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, service och människor.

Publiceringsdatum
2022-07-20

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-08-19

Adress
La baguette Sverige AB
Drottninggatan 12
70210 Örebro

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Kökschef O'Learys".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
La baguette Sverige AB (org.nr 559168-6539)
Drottninggatan 12 (visa karta)
702 10  ÖREBRO

Ansökan
E-post: orebro@olearys.se

Arbetsplats
O'Learys Örebro

Jobbnummer
6834035

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från La baguette Sverige AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos La baguette Sverige AB: