Kökschef - Hotel Statt I Katrineholm Aktiebolag - Kockjobb i Katrineholm
Kökschef
Hotel Statt I Katrineholm Aktiebolag / Kockjobb / Katrineholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Visa alla kockjobb i Katrineholm, Vingåker, Flen, Finspång
Visa alla jobb hos Hotel Statt I Katrineholm Aktiebolag i Katrineholm

BLI VÅR NYA KOLLEGA!Vår tidigare kökschef flyttar nu till sydligare breddgrader och därför söker vi nu en kökschef som ansvarar över och utvecklar köken på våra enheter Safiren och Stora Djulö Herrgård - två omväxlande enheter som tillhör Hotel Statt i Katrineholm AB.Konferenscenter Safiren är i huvudsak en konferens- och beställningsenhet, där vi serverar förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe till grupper om 20-200 personer. Våra kvällsevent består av middagar, banketter och galor för upp till 400 gäster. Vi har en hög ambitionsnivå och stolta över att våra gäster väljer att återkomma år efter år.På Stora Djulö Herrgård har vi ett populärt sommarcafé som är öppet maj-augusti med hundratals gäster om dagen, och året om har vi fester, bröllop, minnesstunder och konferenser på denna vackra plats.I köket samarbetar du tätt med teamet på Safiren och Stora Djulö samt med kökschefen på Hotel Statt och tillsammans optimerar ni råvaror, inköp och schema/menyplanering.Hos oss blir du medlem av ett familjärt team - och får tillgång till en omväxlande och kreativ arbetsplats.Från dina tidigare erfarenheter har du:några års erfarenhet som kökschef/köksmästareen utbildning med inriktning kökarbetat med catering varit en trygg arbetsledare i köket för middagar med servering till 100-250 personer trivts i rollen som ledare god datavana och är trygg i Officepaketetskaffat dig bra kunskaper inom köksekonomi och kalkyleringarbetat med bemanning och schemaplaneringSom person är du:Flexibel och uppskattar ett varierande arbete med varierande arbetstiderhar ett brinnande matintresse och ser utmaningar som chanser att vara kreativ.Stresstålig och sätter bra service, god ton och gott humör högten naturlig ledare som kommunicerar tydligt och inspirerar och engagerar din omgivning talar och skriver du svenska obehindrat och kan även kommunicera utan problem på engelskaI ditt arbete ingår sedvanliga uppgifter såsom att ansvara för inköp, bemanning och schemaplanering, leda och fördela arbetet i köken och på vår bagerienhet som är placerad på Safiren, menyplanering och ansvara för att köken upprätthåller en hög standard vad gäller det som produceras till gäster såväl som hygien och hantering av specialkoster. Du deltar aktivt i det dagliga arbetet såväl dagtid som kvällstid och helger. Vi som arbetar inom Hotel Statt vet att våra dagar ser olika ut och hugger i där det behövs, när det behövs. Det kan därför bli dagar med både matlagning såväl som möblering av konferenslokaler eller utkörning av catering - och varför inte ta ett pass i vårt glasscafé om kön börja ringla sig lång? Har vi fångat ditt intresse? Vi ser fram emot att träffa dig och sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är en fast tjänst på heltid, vi tillämpar provanställning.Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag men senast 8 juni. För anställningen gäller i övrigt kollektivavtal för hotell- och restaurangpersonal träffat mellan Visita, HRF och Unionen.

Publiceringsdatum
2019-05-09

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-06-08
Ange följande referens när du ansöker: Kökschef

Företag
HOTEL STATT I KATRINEHOLM AKTIEBOLAG

Kontorsadress
STORGATAN 20

Jobbnummer
4778082

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Sökord


Prenumerera
Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Hotel Statt I Katrineholm Aktiebolag: