Kökschef
Restauration / Kockjobb / Stockholm
2019-02-01
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kökschef" (publicerad 2019-03-01) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Restauration i Stockholm Blidösundsbolaget bedriver passagerartrafik i Stockholms skärgård och Mälaren. Många fartyg går i linjetrafik för Waxholmsbolaget och andra i charter- och nöjestrafik i egen regi. Naturligtvis även ångfartyget S/S Blidösund. Vi har också ett stort bemanningsuppdrag åt Skärgårdsrederiet som är ett snabbt växande sightseeingrederi i Stockholm. På de fartyg som har café eller restaurang ombord driver vi dem i egen regi. Vi driver även Siaröfortet, ett vandrarhem i skärgården.
Blidösundsbolaget ingår i den internationellt verksamma koncernen Transdev.
Blidösundsbolaget är inne i en utvecklingsfas och söker nu en
Kökschef
Tjänsten:
Tillsammans med restaurangchefen arbetar och ansvarar kökschefen för den dagliga restaurang- och kaféverksamheten på de fartyg som har à la carte, festvåning eller kaféer med eller utan enklare maträtter.
Arbetet är förlagd till största del i säsongen april till september varför arbetsbelastningen under den perioden är som störst.
Ansvar och arbetet omfattas både av administrativa och operativa arbetsuppgifter. Logistik, koordinering, samarbete är ledord i verksamheten.
Bemanning och arbetsledning för såväl erfaren som oerfaren personal är en viktig del av arbetet. Ett av det mål vi värdesätter högt är att oavsett vad som serveras till våra kunder, meny, maträtt eller bara en kopp kaffe ska det signalera ärlighet, kvalitet och gott värdskap. I vårt utbud värnar vi om miljö och hållbarhet och arbetar därför med ambitionen att i möjligaste mån använda lokala, säsongsrelaterade och på olika sätt certifierade råvaror samt att utbudet alltid ska hålla en god kvalité och vara lönsam.
Tjänsten som kökschef omfattar emellanåt även arbete som biträdande restaurangchef.
Det här förväntar vi oss av dig:
För att lyckas i ditt arbete tror vi att du är ansvarsfull och professionell, att du är en igångsättare som strävar efter mål och avslut.
Du förstår medarbetarnas betydelse i arbetslaget men också att alla har olika förutsättningar att utföra sitt arbete för att få kundens förväntningar uppfyllda.
Du har en tydlig fallenhet för service och uppskattar att arbeta för att ytterligare utveckla såväl verksamheten som kundupplevelsen. Kännetecken för dig är prestigelöshet, vana att arbeta i högt tempo och att du har lätt att läsa av situationen som gör att du kan hoppa in där du för stunden behövs bäst.
Ditt intresse för mat och dryck är stort och du låter dig gärna inspireras av olika influenser men har också förmåga att inspirera dina kollegor och vara en god förebild. Du har erfarenhet av varuinköp.
För att på bästa sätt passa in i vår personliga och stimulerande miljö är vi ganska säkra på att du är en positiv och nyfiken person.
Önskvärda kvalifikationer:
Flera års erfarenhet av arbete i restaurangkök
Erfarenhet av personalplanering
Ledarskapserfarenhet
Sinne för logistik och ordning
Har känsla och förstår vikten av detaljer
Sista ansökningsdatum 2019-02-28
Rekryteringen sker löpande varför tillsättning av tjänsten kan bli aktuell tidigare än sista ansökningsdag.
Tjänsten är en säsongsanställning med heltid under tiden 2019-04-01- 2019-09-30, förlängning kan eventuellt bli aktuellt.
Kontaktperson: Agneta Gustavsson
Blidösundsbolaget AB
Ferkens gränd 3
111 30 Stockholm
Varaktighet, arbetstid
100%. Tillträde: 2019-04-01 Säsongsanställning
Publiceringsdatum2019-02-01ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-02-28
Ange följande referens när du ansöker: 2019/3
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktAgneta Gustavsson, Restaurangchef 0703561122
FöretagRestauration
AdressRestauration
Ferkens gränd 3
11130 Stockholm
KontorsadressFerkens gränd 3
Jobbnummer 4588185
Observera att sista ansökningsdag har passerat.