Kökschef
Storhogna Högfjällshotell & Spa / Kockjobb / Berg
2010-10-20
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kökschef" (publicerad 2016-09-23) ⬅️
Visa alla kockjobb i Berg,
Strömsund,
Åre,
Vilhelmina,
Storuman eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Storhogna Högfjällshotell & Spa i Berg,
Härjedalen eller i
hela Sverige Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård.
Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår.
Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför.
I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjögolfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden.
Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har 2008 och 2009 utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 70p i 2010 års upplaga av White Guide.
Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. I vinterträdgården har vi ca 150 kuvert och en av våra barer. I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala råvaror. En trappa ner så finner vi vår mysiga Kalles Källare med ca 80 platser som är öppen under högsäsong torsdag - lördag samt på beställning. Café Solsidan är under högsäsong den mest populära restaurangen för skidåkarna. Här serveras en bistromeny, dagens lunch samt att det finns ett brett cafésortiment. Samevistet ligger 3,5 km upp på fjället och här i en mysig stuga serveras fika i olika former och enklare mat till fjällvandrare och skidåkare på högsäsong.
Vi ser att vår nya avdelningschef har många förmågor:
• Duktig konceptutvecklare
• Erfaren i sin position, god ledare och stark teambuilder
• Har god ekonomistyrning
• Helhetssyn och engagemang
• Sälj- och kundorienterad
• Har tidigare dokumenterad erfarenhet ifrån liknande tjänster
• Söker utmaning och vill vara med om att utveckla Storhogna
• Är flexibel och van att arbeta med säsongssvängningar
Publiceringsdatum2010-10-20Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Enligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2010-11-02
Ansökan kan skickas till e-postadress:
restaurang@storhogna.comKontaktMarcus Lindblom, Restaurangchef, 0682413034 (Restaurangen),
restaurang@storhogna.comFöretagStorhogna Högfjällshotell & Spa
AdressStorhogna Högfjällshotell & Spa
BOX 43
84092 VEMDALEN
KontorsadressSTORHOGNA
KLÖVSJÖ
KontaktuppgifterTelefonnummer: 0682-413030
E-postadress:
info@storhogna.com Jobbnummer 758909
Observera att sista ansökningsdag har passerat.