Köksbiträde, Vårdnära service 75%
Region Jämtland Härjedalen, Kost / Restaurangbiträdesjobb / Östersund
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Östersund,
Krokom,
Åre,
Ragunda,
Ånge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Jämtland Härjedalen, Kost i Östersund Inom Östersunds sjukhus finns vårdnära tjänster:
Organisationen styrs av våra kunders önskemål. Detta innebär att kontinuerlig utvärdering kommer att ske. Detta kan innebära tjänstgöring i övriga serviceorganisatioenen.
Syftet är:
Vi skall genom att ha rätt kompetens för arbetsuppgifterna och effektiva processer bidra till att patienten får bättre vård genom att:
• - frigöra vårdtid för vårdpersonal
• - öka patientsäkerheten
• - öka kvalitén på livsmedelshanteringen och måltidsservicen.
• - effektivisera materialhanteringen
Vi skall också bidra till förbättrad arbetsmiljö både till vårdpersonal och servicepersonal.
Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del.
I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid.
God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Region Jämtland Härjedalens vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.
Vi arbetar för mångfald och jämställdhet. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med utvecklingsfrågor enligt Lean
Utifrån att Region Jämtland Härjedalen är hälsofrämjande har vi en tobaksfri arbetsmiljö.
Publiceringsdatum2017-06-09ArbetsuppgifterI huvudsak innebär arbetet att:
• Du serverar frukost, lunch och mellanmål till inneliggande patienter. Är behjälplig vårdpersonalen vid patienternas måltider. I arbetet ingår beredning av mellanmål, för- och efterarbete, egenkontroll samt i övrigt förekommande köksarbete. Du beställer måltider och specerier från sjukhusets produktionskök.
Du kommer att ha hand om materialhantering och förrådsbeställningar.
Visst datorarbete ingår.
För att ha en omväxlande arbetsmiljö kommer rotation mellan olika arbetsuppgifter att tillämpas.
KvalifikationerÖnskvärt med storköks- eller restaurangutbildning motsvarande gymnasienivå eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
Datavana.
Vi värderar serviceförmåga högt eftersom det är en mycket viktig del i mötet med kunden. Arbetet sker i huvudsak på vårdavdelning och du kommer att möta människor i olika situationer vilket ställer krav på integritetstänkande.
God fysisk kompetens eftersom arbetet är rörligt, flexibelt och kräver tunga lyft.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av specialkost. Du får gärna ha erfarenhet från serviceyrke. För att trivas hos oss tror vi att du ska vara öppen för nytänkande och förändring.
ÖVRIGT
I nuläget är arbetstiden måndag till fredag, men i framtiden kan det bli helgtjänstgöring.
Varaktighet, arbetstid
Deltid. 75% Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-09-01 .
ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-07-16
Ange följande referens när du ansöker: Rs 1325/2017
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktMalin Torma
malin.torma@regionjh.se 063-153940
Diana Johansson 063-147864
FöretagRegion Jämtland Härjedalen, Kost
AdressRegion Jämtland Härjedalen, Kost
Box 654
83127 Östersund
KontorsadressKyrkgatan 12 Östersund
Jobbnummer 3547891
Observera att sista ansökningsdag har passerat.