Köksbiträde till kostenheten, Sundsvall

Region Västernorrland / Restaurangbiträdesjobb / Sundsvall
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla restaurangbiträdesjobb i Sundsvall, Timrå, Mark, Härnösand, Nordanstig eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Region Västernorrland i Sundsvall, Timrå, Härnösand, Kramfors, Hudiksvall eller i hela Sverige

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice till patienter och besökare. I vårt kök i Sundsvall är vi 27 medarbetare som varje dag förser cirka 500 patienter med frukost, lunch och middag.

Vi söker nu två köksbiträden till vårt kök på kostenheten i Sundsvall för tillsvidareanställning.

ROLLEN SOM KÖKSBITRÄDE

I din roll kommer du att för att duka goda, vällagade måltider från grunden som är anpassade för patienternas behov. Du arbetar växelvis i kökets brickdukning och disk. Service, arbetsmiljö, gott samarbete och kvalité är i fokus. Du har en hög ambition servera våra patienter goda och klimatsmarta måltider.Du arbetar med ständiga förbättringar och utveckling av måltiderna. Här arbetar du dagtid på vardagar och helger.

Du som söker har godkänd gymnasieutbildning och du bör ha erfarenhet av liknande verksamhet och arbetsuppgifter, du får gärna ha utbildning inom kök/restaurang samt livsmedelshygien. Vi ser gärna att du har storköks- eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt datorvana. Alla medarbetare har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Du är mån om att hålla hög kvalitet, tydligt gästfokus och utför ditt arbete med engagemang och noggrannhet. Självklart är du matintresserad och trivs med att arbeta i grupp såväl som enskilt samt bitvis i högt tempo. Det är viktigt att man förstår helhetsbilden och ansvaret i varje arbetsuppgift. God samarbetsförmåga, lyhördhet, stresstålighet och flexibilitet är positiva egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

I vår region är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ersättning
Månadslön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-11-26
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "80:2023:243".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Region Västernorrland (org.nr 232100-0206)

Arbetsplats
Region Västernorrland

Kontakt
Enhetschef
Christina Sandberg
christina.sandberg@rvn.se
+46702419990

Jobbnummer
8216957

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Region Västernorrland

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Region Västernorrland: