Köksbiträde med samordningsansvar
Region Kronoberg, Regionservice / Restaurangbiträdesjobb / Växjö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Växjö,
Alvesta,
Uppvidinge,
Lessebo,
Hylte eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Kronoberg, Regionservice i Växjö,
Tingsryd,
Ljungby eller i
hela Sverige Kost och restauranger ansvarar för måltider inom Region Kronoberg samt driver tillagningskök i Ljungby och Växjö för patientmåltider, personalrestauranger och kaffeservice.
Region Kronobergs restauranger är KRAV-certifierade och serverar hållbara måltider som tillagats med stor andel ekologiska livsmedel. Verksamheten består av ca 90 medarbetare och tillagar ca 1700 portioner per dag.
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".
Publiceringsdatum2023-06-01ArbetsuppgifterArbetet som samordningsansvarig innebär att vara spindeln i nätet med många interna och externa kontaktytor. Exempelvis är det du som håller kontakt med olika vårdavdelningar rörande deras behov. Det är även du som är kontaktperson med den interna transportavdelningen och fastighetsavdelningen för att säkerhetsställa verksamhetens dagliga drift. Externa kontakter innefattar kontakt med olika leverantörer. I ditt arbete samarbetar du tätt med dina chefer, kollegor och andra personer inom olika verksamheter.
I dina arbetsuppgifter ingår också huvudansvar för driften av vårt diskrum vilket innebär att säkra driften av maskinerna. Exempelvis är du ansvarig för temperaturmätningar och beställning av kemikalier. Du ansvarar även för att leda och fördela arbetet i diskrummet och själv bidra till att rutiner följs och upplevs.
Tyngdpunkten i ditt uppdrag ligger i samordningsansvaret men sedvanliga arbetsuppgifter som köksbiträde kan förekomma:
Arbetet som köksbiträde på brickdukning innefattar exempelvis dukning av mat till patienterna på Centrallasarettet. Dukningen görs i vårt produktionskök och maten transporteras sedan till vårdavdelningarna. Diskning, städning, egenkontroll samt packning av varor till vårdavdelningarna är andra uppgifter som ingår i tjänsten.
Tjänsten är fysiskt krävande då arbetet innefattar ett högt tempo där man står och går mycket. I arbetsuppgifterna ingår även en del tunga lyft.
KvalifikationerDu har erfarenhet av arbete inom kök eller restaurang. Det är önskvärt att du har utbildning inom kök eller restaurang med kunskaper inom livsmedelshygien. Vi ser även att du har datorkunskap.
Som person är du flexibel, har lätt för att samarbeta och ser möjligheter samt har ett gott bemötande. Det är viktigt att du är lyhörd och har känsla för god service. Du är också lösningsorienterad och har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. För att lyckas i rollen tycker du om att driva och vidareutveckla verksamheten. Viktigt är också att du tycker om att skapa goda relationer.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du behärskar svenska i tal och skrift.
ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
I den här rekryteringen tillämpar vi ett löpande urval.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.
Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Ersättning Månadslön
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-06-14
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "RGS 29/23".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Region Kronoberg (org.nr 232100-0065)
Arbetsplats Region Kronoberg, Regionservice
Kontakt Avdelningschef
Jennie Helmersson
0470-58 77 52 Jobbnummer 7842120
Observera att sista ansökningsdag har passerat.