Köksbiträde
Region Gotland, Köksområde 3 / Restaurangbiträdesjobb / Gotland
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Gotland,
Västervik,
Valdemarsvik,
Oskarshamn,
Borgholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Gotland, Köksområde 3 i Gotland Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.
Avdelning måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera, genomföra och följa upp utvecklingsinsatser. Avdelningen ger stöd och levererar måltidsservice.
Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården.
St:Hans skolan är ett serveringskök som serverar mat till skolans elever och pedagoger, ca 250 gäster.
Publiceringsdatum2018-05-22ArbetsuppgifterAtt förbereda råkost och ansvara för inköp av förbrukningsvaror är några av arbetsuppgifterna. Likaså att säkerställa att regelverk och rutiner kring egenkontrollprogram, verksamhetssystem och maskininstruktioner följs.
En mycket viktig del av uppdraget är att vara engagerad i kund-/gästkontakter för att aktivt bidra till ständiga förbättringar gällande utveckling av service, utbud och kvalitet.
Arbetsuppgifter såsom servering, disk och städning ingår också. Det kan även förekomma arbetsrotation till andra kök inom avdelningen.
KvalifikationerVi söker dig som har tydligt kundfokus och kan tillföra nytänk och engagemang till vår verksamhet. Vi ser gärna att du har en dokumenterad restaurangutbildning, 3-årigt gymnasium inriktning restaurang och måltidsservice eller KY-utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer är likvärdig.
Då inriktningen är att öka ekologiskt, närproducerat och att mer lagas från grunden så är kunskaper om råvaror och dess användande i matlagning och olika matlagningsmetoder önskvärt. Kunskap om egenkontrollprogram, datorvana, ekonomi och specialkosttillagning.
Du är en person som kan se helheten och kan utveckla och förbättra köksområdets hela verksamhet.
Körkort erfordras
ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för person med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på
www.gotland.com/levaInför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varaktighet, arbetstid
Deltid. 50% Uppehållsanställning Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-08-20 .
ErsättningEnligt avtal.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-06-17
Ange följande referens när du ansöker: A784885
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktMartina Kalmén 0498-269504
FöretagRegion Gotland, Köksområde 3
AdressRegion Gotland, Köksområde 3
Region Gotland
62181 Visby
KontorsadressVisborgsallén 19 Visby
Jobbnummer 4158890
Observera att sista ansökningsdag har passerat.