Köksbiträde

Fracema Restaurang Hb/restaurang Rodolfino / Restaurangbiträdesjobb / Stockholm
2017-06-01
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Köksbiträde" (publicerad 2020-09-19) ⬅️


Visa alla restaurangbiträdesjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fracema Restaurang Hb/restaurang Rodolfino i Stockholm

Arbetet är självständigt, därför är det viktigt att du är van att arbeta själv och även i samarbete med dom övriga, därför även att du är ansvarsfull och pålitlig. Eftersom arbetsuppgifterna kan variera är det en fördel att du är flexibel. Dina uppgifter är städ, disk, pizza och matlagning i en enklare form. Vi värdesätter att du är positiv och har ett varmt och positiv inställning med dom övriga i personalen.

Arbetet är självständigt, därför är det viktigt att du är van att arbeta själv och även i samarbete med dom övriga, därför även att du är ansvarsfull och pålitlig. Eftersom arbetsuppgifterna kan variera är det en fördel att du är flexibel. Dina uppgifter är städ, disk, pizza och matlagning i en enklare form. Vi värdesätter att du är positiv och har ett varmt och positiv inställning med dom övriga i personalen. Om du inte kan svenska är engelska ett krav.

Ristorante Rodolfino kvarterskrog, som har legat på stora nygatan 1 i gamla stan sedan 1972.
Har varit i Italiensk regi sedan dess. Vår fokus är på traditionell och kvalitativa produkter från Italien.

Varaktighet, arbetstid
40%-60%

Publiceringsdatum
2017-06-01

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-06-16

Företag
FRACEMA RESTAURANG HB/Restaurang RODOLFINO

Adress
FRACEMA RESTAURANG HB/Restaurang RODOLFINO
BOX 2307
10317 STOCKHOLM

Kontorsadress
Stora Nygatan 1

Jobbnummer
3532568

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fracema Restaurang Hb/restaurang Rodolfino

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fracema Restaurang Hb/restaurang Rodolfino: