Köksansvarig dagtid till Södertörn!

Restaurang Lantis / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Restaurang Lantis i Stockholm

Du kommer att ansvara för produktionen på Allé Elva Kök & Matsal som idag serverar ca 450 härliga gäster lunch varje dag. Vi serverar dagligen 2 olika dagens rätt, 1 dagens soppa samt 1 veckans pasta och 1 veckans "Favorit". Ibland serverar vi buffémiddagar och 2- eller 3-rättersmiddagar i vår matsal och har en mindre omfattning av cateringleveranser till företag i närområdet. Vi har också en kallköksproduktion till vårt Café Prego som ligger alldeles intill restaurangen.
Vi på Högskolerestauranger arbetar med centrala inköp och menyer vilket innebär att du följer vår menyplanering och slipper lägga tid på att jaga råvaror och planera menyer. Istället kan du fokusera på tillagning och förbättring av våra rätter tillsammans med ditt team.

Som köksansvarig hos oss ingår det att vara i produktion och arbetsleda teamet under större delen av dagen. Du ansvarar för planering av produktion i både varm- och kallkök. Du ansvarar för att kalkyler och råvarukostnader hålls enligt budget och kommer att ha ett nära samarbete med, och rapporterar till vår platschef.

Vårt mål är alltid att ge våra gäster dagens bästa stund, och det gör vi genom att alltid hålla en hög kvalitet, ha gästen i fokus, jobba lösningsorienterat och ha roligt på jobbet. Vill du arbeta i ett härligt team och bidra till fortsatt utveckling och glädje? Är du snabb och stresstålig? Glad, positiv och ser hellre lösningar än problem? Då är det dig vi letar efter!

Våra mer formella krav på dig är:
o Slutförd gymnasieexamen från restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning
o Minst 5 års erfarenhet av kockyrket, meriterande är om du har erfarenhet av storköksproduktion sen tidigare.
o Erfarenhet av ledarskap i kök
o Är kunnig inom inventering, kalkylering samt egenkontrollprogram
o Kan uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska

Vi vill också att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten, att du är prestigelös och bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter.

Högskolerestauranger AB driver 46 restauranger och caféer på 9 av Sveriges bästa universitet och högskolor, bland annat i Stockholm, Linköping, Uppsala och Växjö. Vi serverar dagligen ca 5000 luncher och har gjort det framgångsrikt i 45 år. Nu vill vi ta nästa steg. Vi ska bli ännu bättre och vi vill att du hjälper oss. Tillsammans ska vi fortsätta att ge våra gäster dagens bästa stund!

Varaktighet, arbetstid
Du arbetar i huvudsak dagtid ca 7.00 - 16.00. När vi har middagar hos oss så förekommer kvällsarbete, men det vet du i så fall om i god tid innan. Vi har kollektivavtal med HRF och Visita och tillämpar individuell lönesättning.

Publiceringsdatum
2017-10-24

Ersättning
Förutom ett arbete på dagtid i trevliga lokaler och en seriös arbetsgivare med god personalpolitik och kollektivavtal så erbjuder vi
• Friskvårdsbidrag på 500 kr/termin
• Möjlighet till kompetensutveckling genom vårt utbildningsprogram

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-11-23
Ange följande referens när du ansöker: Köksansvarig Södertörn

Kontakt
Jennifer Modén

Företag
RESTAURANG LANTIS

Adress
RESTAURANG LANTIS
Alfred Nobels Allé 11
14142 Huddinge

Kontorsadress
Alfred Nobels Allé 11

Jobbnummer
3765736

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Restaurang Lantis

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Restaurang Lantis: