Köksansvarig
Boulebar / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Boulebar i Stockholm,
Göteborg eller i
hela Sverige Publiceringsdatum2008-03-11Om företagetScandinavian Boule AB erbjuder tjänster knutna till sporten boule. Restaurangkonceptet Boulebar drivs idag på Djurgården, Kungsholmen och i Vasastan. Vid sidan av det driver vi även Boulebutiken.se och olika event. Kunderna är både företag och privatpersoner och vår försäljning ökar stadigt. Vi planerar för expansion både i Stockholm och i andra orter. Våra ledord är ambition, mod, mänsklighet och glädje. Vi har ca 20 fast anställda och en omsättning på över 25 miljoner kronor.
Om Boulebar Surbrunn:
Vi har funnits i lite drygt 3 år och växer fortfarande så det knakar med både nya gäster och nya produkter. Vi är 10 heltidsanställda och lika många extra som serverar, lagar mat, diskar, står i baren eller lär gästerna spela boule.
Om dig:
Vi tror att du har arbetat som köksansvarig i mer än tio år, har stor erfarenhet av att leda personal samt är mycket kunnig i köksekonomi. Tjänsten kan vidareutvecklas till centralt köksansvarig där du ansvarar över alla våra kök och är med och startar upp nya ställen samt utvecklar dom befintliga.
Anställningstyp/arbetstiderTills vidare
Heltid
Heltid med provanställning i 6 månader
ErsättningFast lön
Fast lön enligt avtal. Individuell lönesättning under mottot: â€? Bra inställning, Bra utfört arbete, Nöjda gäster, Bra lönâ€?.
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
sebastian@scandboule.seKontaktSebastian Ralph, Enhetschef,
sebastian@scandboule.seFöretagBoulebar
AdressBoulebar
Surbrunnsgatan 46
11348 STOCKHOLM
KontorsadressBoulebar
Surbrunnsgatan 46
STOCKHOLM
Jobbnummer 160731
Observera att sista ansökningsdag har passerat.