Köks- och restaurangansvarig

Punkt O Pricka AB / Kockjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Punkt O Pricka AB i Örebro

Är du vår nya medarbetare?
Best Western Eurostop Örebro är ett familjeägt hotell inom den globala hotellfamiljen Best Western som stolt kan presentera över 4000 individuellt ägda hotell världen över. Hotellet inryms i det välkända tornet vid Eurostop på Boglundsängarna i norra Örebro. De 109 rummen och två sviterna fördelat på 12 våningar har alla en modern standard och fylls så väl av affärsresenärer som privatresenärer och konferensgäster. Våra 8 möteslokaler kan fyllas med allt från 2-160 personer i flexibla lokaler där vi erbjuder en helhetsupplevelse med möteslokal, måltider och övernattning.

Vi söker nu en kreativ, lösningsorienterad och driven köks- och restaurangansvarig med ansvar för hotellets kök, restaurang/bistro och hotellfrukost med personal. Du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel, ha passion för mat och dryck samt ha öga för detaljer. Noggrannhet och prestigelöshet är två av dina drivkrafter.

Du leder din grupp mot gemensamma mål med verksamhetens och personalens utveckling i fokus. Din goda kommunikativa förmåga skapar relationer över avdelningsgränserna och gör dig till ett naturligt bollplank för vår receptionspersonal då det kan komma många olika sorters förfrågningar.

Till denna roll söker vi dig som drivs av att ge bästa möjliga upplevelse till våra gäster samtidigt som du sätter arbetsmiljön i fokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt viljan att utveckla både dig själv och verksamheten.
Du är målinriktad och bär på en entusiasm som sprider sig till andra.

Att du är driftsorienterad inom kök, frukost och matsalsarbete är en förutsättning. Utöver personalansvar med schemaläggning ansvarar du även för egenkontrollprogrammet (HACCP), inköp, inventering, råvaruberäkning, menysättning, beställningar och fakturahantering.

Anställningen är tillsvidare, 100 %, provanställning tillämpas om 6 månader.
Lön enligt överenskommelse. Tillträde sker snarast.


Kravspecifikation
• 5 års erfarenhet av köks- och restaurangarbete
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Erfarenhet från liknande tjänst i ledarposition är meriterande
• Kunskap om de lagar och regler som gäller inom restaurangdrift

Ansökan med personligt brev samt meritförteckning skickas direkt till,
oliver.grano@eurostoporebro.se
Rekrytering kommer ske löpande och tjänsten tillsätts därefter.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-02-18
E-post: oliver.grano@eurostoporebro.se

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Kök och restaurangansvarig".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Punkt O Pricka AB (org.nr 556324-0125)
Boglundsgatan 2 (visa karta)
703 74  ÖREBRO

Arbetsplats
Best Western Eurostop

Jobbnummer
8403077

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Punkt O Pricka AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Punkt O Pricka AB: