Kocklärling

Samba Sushi AB / Kockjobb / Stockholm
2015-05-28
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kocklärling" (publicerad 2016-09-15) ⬅️


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Samba Sushi AB i Stockholm

Samba Sushi är en av stans bästa sushibarer.
I restaurangbibeln White Guide är vi med sedan flera år.

Vi serverar endast kvalitetssushi på plats och som take away. Vi skär upp och gör vår vackra sushi à la minute, vilket gör hela skillnaden i smakupplevelse för våra gäster.
Vi ställer höga krav på vår mat vilket innebär höga krav på oss själva.
Vi är ett litet familjeägt företag mitt i myllrande Götgatsbacken på Söder i Stockholm.

Hit söker vi nu en entusiastisk sushiälskare, som vill lära sig göra lyxsushi från grunden.
I vårt lilla gäng (vi är sex-sju som jobbar här) välkomnar vi nu:

• En kocklärling med passion för den japanska maten

• En kille eller tjej som gillar att jobba i team, är snabb, serviceinriktad och glad i gäster!

• En nyfiken, trevlig och positiv medarbetare, som gillar att lära sig nya saker.

• En som kan tala god svenska och engelska

• En som kan jobba snabbt och effektivt med bra planeringssinne i jobbet.

Stämmer detta in på dig? Kom in till oss med ditt CV (gärna med foto). Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail).

Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid/Deltid
Schemalagda arbetstider mellan 9-21 vardagar, 11-19 lördagar

Publiceringsdatum
2015-05-28

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön
Enligt kollektivavtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-06-12

Företag
SAMBA SUSHI AB

Adress
SAMBA SUSHI AB
GÖTGATAN 28
11846 STOCKHOLM

Kontorsadress
GÖTGATAN 28
STOCKHOLM

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-7148800

Jobbnummer
2314966

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Samba Sushi AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Samba Sushi AB: