Kockar till Kostenheten
Södertälje kommun / Chefsjobb / Södertälje
2018-05-04
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kockar till Kostenheten" (publicerad 2023-05-25) ⬅️
Visa alla chefsjobb i Södertälje,
Salem,
Ekerö,
Nykvarn,
Botkyrka eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Södertälje kommun i Södertälje,
Botkyrka,
Sundbyberg,
Stockholm,
Upplands Väsby eller i
hela Sverige En dag på jobbet
Som kock hos oss är du ansvarig för att ensam eller tillsammans med dina kollegor tillhandahålla en god och näringsriktig måltid till våra gäster, enligt kommunens kostpolicy. Som en del i det uppdraget ingår arbetsuppgifter som att:
• Planera, bereda och tillaga måltider till verksamhetens gäster
• I förekommande fall planera, bereda och tillaga specialkost till de elever som behöver det
• Genomföra de uppgifter som ingår i egenkontrollprogrammet
• Genomföra daglig rengöring av köket
• Genomföra beställningar av varor via kommunens beställningssystem.
• Ta emot, kontrollera och packa upp inleveranser av varor och livsmedel
• Hantera reklamationer och skriva avvikelserapport
• Mottagningsattest av fakturor
• I förekommande fall hantera disk
• I förekommande fall förberedelse och packning för leverans av måltider till av verksamheten beslutade mottagningskök
Vem är du?
Krav:
• Restaurangutbildning
• Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift
Meriterande:
• Erfarenhet av menyplanering
• Erfarenhet av vegetarisk matlagning
• Datorvana
Personliga egenskaper:
Som person är du glad, positiv och gillar högt tempo. Du gillar att vi ibland arbetar över gränserna och även "utanför boxen" men är samtidigt van att arbeta strukturerat, självständigt och ta egna initiativ. Du är professionell i din yrkesroll, tar ansvar, är engagerad, motiverad och bidrar i arbetet med ständiga förbättringar.
Vi erbjuder dig
Hos oss får du arbeta med kompetent personal med stort engagemang och med råvaror som håller hög kvalitet. Södertälje kommuns vision är att verka för en hållbar livsmedelskonsumtion med ekologisk och närproducerad odling. Därför är vår målsättning att använda så stor andel ekologiska livsmedel som budgeten tillåter, idag är cirka 60% av våra livsmedel ekologiska och målet för 2018 är 75%.
Arbetstiden är schemalagd dagtid, måndag-fredag, inga arbeten sker helger och röda dagar.
Vi jobbar även aktivt med vår arbetshälsa och har genom ett engagerat och målmedvetet arbete höjt arbetshälsan på våra arbetsplatser. Utöver detta så får du även ta del av förmåner som t ex friskvårdsbidrag.
Arbetstiden är schemalagd dagtid, måndag-fredag, inga arbeten sker helger och röda dagar.
Välkommen till oss!
Här möter du en innovativ arbetsplats med mycket värme! Kostenheten består av cirka 90 kök där 250 anställda förser förskolor, skolor och äldreomsorg med näringsrik mat av hög kvalitet varje dag. Ungefär 90% av våra kök är kompletta tillagningskök.
Vårt framgångsrika arbete har uppmärksammats på flera sätt:
Finalister i kategorin Bästa miljöarbete, Arla guldko (2012-2014)
Årets skolmatskommun, White guide junior (2014)
Fortsatt topp tre i kategorin Årets skolmatskommun, White guide junior (2015-2017)
Kommunens kostchef Sara Jervfors utnämndes till Årets måltidschef (2015 och 2016)
Kommunens kostchef Sara Jervfors nomineras till Årets måltidschef (2017)
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Varaktighet, arbetstid
Enligt överenskommelse Tillsvidare
Publiceringsdatum2018-05-04ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-05-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktPelle Höög
FöretagSödertälje kommun
AdressSödertälje kommun
Morabergsvägen 6
15189 Södertälje
KontorsadressMorabergsvägen 6
Jobbnummer 4125399
Observera att sista ansökningsdag har passerat.