Kockar till Göta kanal

Rederi AB Göta Kanal / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Rederi AB Göta Kanal i Göteborg, Stockholm eller i hela Sverige

"Anrik svensk flärd av internationell klass"
En kryssning på Göta Kanal ger en känsla av en resa i tiden och en upplevelse av flärd, romantik och avkoppling. Resan med våra båtar är internationellt uppskattad och kanske Sveriges mest exklusiva och klassiska upplevelse. Rederiaktiebolaget Göta Kanal bildades 1869 och förfogar idag över tre omsorgsfullt bevarade kryssningsfartyg, M/S Diana, M/S Juno och M/S Wilhelm Tham. Vi erbjuder våra gäster kryssningar på 2-, 4- eller 6-dagar med helpension ombord tillsammans med ett spännande utflyktsprogram. Säsongen sträcker sig från maj till september och gästerna kommer från hela världen med tonvikt på Skandinavien, Tyskland och USA. Vi har i grunden mycket höga krav på service och strävar efter att höja ribban ytterligare inför 2008 års säsong. Rederiet tillämpar en strikt alkohol- och drogpolicy.
Mat och dryck får en allt större betydelse för våra gästers upplevelse. "Det goda livet ombord" är ett nytt koncept som just syftar till att sätta måltiderna i fokus. Några av våra kryssningar kommer dessutom att fokusera särskilt mycket på matupplevelsen, där lokalt producerade råvaror är viktiga ingredienser.
Vill du vara med och ge våra gäster den bästa servicen och ett minne för livet? Välkommen med din ansökan!

Publiceringsdatum
2008-04-02

Arbetsuppgifter
Kökslaget ombord består av en kock och ett köksbiträde/kallskänka. Köket ansvarar för produktionen av samtliga måltider som serveras ombord (frukostbuffé, tvårätters lunch, trerätters middag samt personalmat). Vi använder oss i stor utsträckning av Sous Vide. Andra viktiga arbetsuppgifter är renhållning av kök samt egenkontroll.
KRAV:
Erfarenhet från tidigare arbete som kock
Det är MERITERANDE om du har:
Känsla för uppläggning och garnering
Erfarenhet av Sous-Vide
Om du tidigare i din karriär har haft arbetsledande roll
Relaterad utbildning
PERSONLIGA EGENSKAPER:
Du är en glad och utåtriktad person med känsla för service
Du älskar matlagning och har känsla för det lilla extra
Du är nogrann och känner ett stort ansvar för råvarukostnader
Även under pressade situationer har du en förmåga att prestera
Du är en lagspelare som bidrar till en positiv stämning ombord
Observera att kandidat inte bör vara över 180 cm på grund av det låga taket i köket
VI KAN ERBJUDA:
Korttids eller säsongsanställning under perioden maj till september.
Ett stimulerande, ibland utmanande, jobb bland trevliga arbetskamrater i en vacker miljö
Sök tjänsten genom att gå in på www.stromma.se under rubriken lediga jobb: http://www.stromma.nu/SE/lediga-jobb/index.htm
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som kommer in via e-post/post.
Vi vill ha din ansökan senast den 16 maj 2008.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus på e-post marcus.jonsson@stromma.se .
Gå in på www.gotacanal.se och läs mer företaget och kryssningarna på Göta Kanal.

Anställningstyp/arbetstider
Visstidsanställning 3 - 6 månader
Säsongsanställning/extra vid behov

Ersättning
Fast lön

Företag
Rederi AB Göta Kanal

Adress
Rederi AB Göta Kanal
41301 GÖTEBORG

Kontaktuppgifter
Telefonnummer till arbetsgivaren saknas i denna annons.

Jobbnummer
181036

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Rederi AB Göta Kanal

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Rederi AB Göta Kanal: