Kockar, Stockholm
Sodexo AB / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.
Luma Restaurang & Konferens är en restaurang med stora ambitioner. Nu söker vi en kreativ, positiv och ambitiös kock som vill vara delaktig i vår utveckling. Vår matlagning kännetecknas av modern svensk mat med höga ambitioner.
Vi serverar frukost & lunch samt eftermiddagsfika i vår restaurang samt café. Antal lunch är mellan 300-400 gäster/dag. Serveringen sker via bufféer. Utöver serveringen i matsalen och vår café har vi konferensservice med kaffe/mat beställningar innefattande allt från att leverera kaffevagnar till galamiddagar och olika event.
Vi samarbetar med några av de bästa mat inspiratörerna Sverige har att erbjuda för att kontinuerligt utveckla oss själva och vår verksamhet.
För rätt person med stor matglädje, stolthet och ambitioner finns stora utvecklingsmöjligheter. Är du den vi söker? Kontakta oss så snart som möjligt då tillsättning sker löpande.
Arbetsuppgifter/Ansvarsområde:
• Laga fantastiskt god mat, såväl à la carte som till 300 st hungriga lunchgäster.
• Aktivt deltaga i utvecklingen och planeringen av verksamheten.
• Medverkar till att regler, rutiner och policys efterföljs
• Ansvara för att egenkontroll sköts enligt rutiner
• Ansvara för att god ordning i köket efterföljs
• Rapportera till kökschef
• Ansvara för att göra beställningar inom ansvarsområdet
Kvalifikationer/Krav:
• Gymnasieutbildning inom hotell & restaurang eller motsvarande, kockutbildning.
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Erfarenhet av att ha arbetat som kock i minst 5 år varav de senaste 2 åren på konferensanläggning eller motsvarande.
• Erfarenhet av att arbeta självständigt och göra beställningar. Duktig på smaksättning.
• Utbildning och erfarenhet av arbete med HACCP.
Publiceringsdatum2016-06-15Dina egenskaper• Förmåga att lyssna och kommunicera.
• Förmåga och intresse av att arbeta i ett litet team.
• Behärskar situationer med ett ofta högt tempo.
• Ha viljan att utvecklas.
• Kunna skapa attraktiva upplägg av produkter och bidra till merförsäljning.
Arbetstid: Måndag - fredag 7,00 - 16,00. Det förekommer även kvälls- och helgbeställningar. Heltid, 40 tim/v.
Adress: Lumaparksvägen 7 120 31 Stockholm
Vid frågor kontakta:
tapani.parvisto@sodexo.comSenast 2016-06-10 vill vi ha din ansökan.
O.B.S Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat
ErsättningEfter ök
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-07-15
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSodexo AB
AdressSodexo AB
Lumaparksvägen 7
12031 Stockholm
KontorsadressLumaparksvägen 7
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2907310
Observera att sista ansökningsdag har passerat.