Kockar och Souschef
Hav och Mat Vaxholm AB / Kockjobb / Österåker
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Österåker,
Sigtuna,
Upplands Väsby,
Vallentuna,
Täby eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hav och Mat Vaxholm AB i Österåker Sommarjobbare sökes till skärgårdskrog utanför Ljusterö, Stockholm.
Bryggan på Nässlingen är en nystartad krog som körde sin första sommar år 2020. I år expanderar vi restaurangen med ett café.
Köket serverar Små, mellan och huvudrätter inspererade från hela världen
Se
https://www.facebook.com/bryggannasslingen/Majoriteten av våra gäster besöker oss med egen båt. Turbåt till och från Åsättra brygga på Ljusterö finns. Har du som sökande ej tillgång till egen båt får du hjälp med transport över till Åsättra vid behov.
Personalboende finns
Samtlig personal kommer att ha kontakt med våra gäster, därför är den viktigaste egenskapen att du är trevlig, socialt kompetent, lyhörd och uppmärksam.
Souschef:
Ansvarar för och leder kockarna i dagliga driften
Beställer råvaror i samråd med kökschefen
Du har erfarenhet från tidigare köksarbete
Kock:
Beredning och tillagning av menyn
Ha god insikt i matallergener och livsmedelshygien
Hålla god ordning och renlighet i köket
Publiceringsdatum2021-02-15Så ansöker duSista dag att ansöka är 2021-03-17
AdressHav och Mat Vaxholm AB
Nässlingen
18495 LJUSTERÖ
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Sommar 2021".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Hav och Mat Vaxholm AB (org.nr 559224-7943)
Nässlingen (
visa karta)
184 95 LJUSTERÖ
Ansökan E-post:
peder@havochmat.se Arbetsplats Bryggan på Nässlingen
Jobbnummer 5577701
Observera att sista ansökningsdag har passerat.