Kockar och Kallskänkor
Romme Alpin AB / Kockjobb / Borlänge
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Borlänge,
Falun,
Gagnef,
Säter,
Leksand eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Romme Alpin AB i Borlänge Om Romme Alpin
Romme Alpin ligger 13 km utanför Borlänge i södra Dalarna och är Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden. Romme Alpin är öppen sju dagar i veckan under vintersäsongen. Vår målgrupp är varierande och den korta resvägen lockar många gäster från Stockholm och andra städer i Mellansverige.
Romme Alpins Ski Lodge är idag Dalarnas största med 700 bäddar. Där i centrum för vår anläggning ligger flera av våra restauranger. Ytterligare restauranger har vi placerat på toppen av Snöberget och Solklinten.
Romme Alpins gäster har alla ett stort intresse i skidåkning och högt ställda förväntningar på att bli väl omhändertagna. De vill bo bra och äta och dricka riktigt gott. Vår uppgift är att ge dem en lika härlig upplevelse på hotellet och i de olika restaurangerna som de kommer att få i skidbacken.
Om våra restauranger
Lodgerestaurangen, med högt till tak och stor öppen spis, erbjuder a la carte med bordsservering och vår mycket populära buffé med varierande tema varje kväll.
Vid Wärdshuset serverar vi hemlagad och näringsrik husmanskost, till stor del baserad på råvaror hämtade från lokala leverantörer i Dalarna.
I personalmatsalen har våra medarbetare möjlighet att dagligen välja bland flera lagade rätter.
Toppstugan erbjuder milsvid utsikt och en à la carterestaurang med bordsservering. Dessutom ett café, två barer och en utegrill på terrassen. Några kvällar i veckan dukar vi också upp för vår populära fondueafton.
I Våffelstugan serverar vi ett mycket stort antal våfflor, alla tillagade av vår egen smet och serverade med våra hemkokta sylter. Vi tillagar även en rad enklare rätter. Kafé, bar och servering på stor terrass kompletterar Våffelstugans utbud.
Om jobbet
Som kock eller kallskänka hos oss består ditt arbete främst av att bereda och lägga upp mat. Du planerar för kommande dagars arbetsuppgifter, ser till att din station alltid ligger i fas och är välstädad. Du är behjälplig vid beställningar av varor genom att meddela hur mycket som behövs eller om något är på väg att ta slut. Du rycker gärna in på andra avdelningar vid behov och delegerar enklare arbetsuppgifter t. ex. till köksbiträden.
Vem söker vi
Vi söker dig som brinner för matlagning, vill utvecklas och lära dig nya saker. Du är ordningsam, ansvarsfull och har en god känsla för detaljer. Du är prestigelös och rycker gärna in där du bäst behövs. Du gillar att arbeta i team, är flexibel, effektiv och samarbetsvillig. Du är bra på att lösa situationer som uppstår, allt för att såväl gäster som kollegor ska känna sig nöjda och belåtna.
Vi ser gärna att du har branschvana med utbildning eller yrkeserfarenhet inom storkök/restaurang. Du är därför väl insatt i livsmedelshygien och HACCP och bär på kunskaper om allergier och specialkost.
Alla som arbetar på Romme Alpin får utbildningar inom service, de rutiner vi följer, den mat och dryck vi serverar och de system vi använder.
Du behöver kunna ta dig till och från vår arbetsplats på egen hand, med bil eller kollektivt, och vi ser gärna att du förstår och kan uttrycka dig på svenska.
Romme Alpin är en rökfri arbetsplats.
För mer information vänligen se vår hemsida:
https://www.rommealpin.se/sv/sokjobbhososs/restaurang/kockarochkallskankorPubliceringsdatum2021-08-07Så ansöker duSista dag att ansöka är 2021-10-10
Klicka på denna länk för att göra din ansökanAdressRomme Alpin AB
KOPPSLAHYTTAN 111
78198 BORLÄNGE
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Kockar och Kallskänkor".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Romme Alpin AB (org.nr 556230-2363),
http://www.rommealpin.se Koppslahyttan 111 (
visa karta)
781 98 BORLÄNGE
Tillgång till bil För detta jobb krävs att du har tillgång till en egen bil.
Körkort För detta jobb krävs körkort.
Arbetsplats Romme Alpin Aktiebolag
Jobbnummer 5889368
Observera att sista ansökningsdag har passerat.