Kockar
Tallkrogen Kurs och rekreationsgård / Chefsjobb / Uppsala
2019-05-10
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kockar" (publicerad 2019-05-27) ⬅️
Visa alla chefsjobb i Uppsala,
Östhammar,
Sigtuna,
Österåker,
Håbo eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Tallkrogen Kurs och rekreationsgård i Uppsala KockarFub-gården Tallkrogen, i Björklinge, söker personer som är duktiga på och har erfarenhet av matlagning till sommarens verksamhet.Om verksamheten:Varje sommar arrangerar FUB-gården Tallkrogen lägerverksamhet i naturnära miljö för funktionsvarierade gäster. Under dessa vistelser så får gästerna med hjälp av annan personal möjlighet att åka på utflykter, äta god mat, göra aktiviteter och njuta av sommaren. Vistelsen är i regel 7 dagar, varav 2 av dagarna är utflyktsdagar, då halva gruppen åker på utflykt och denandra halvan grillar hamburgare och grupperna växlas nästa dag.Vad innebär arbetet?Som kock så planerar man menyn, beställer och tillagar maten respektive bakar fika och frukostbröd varje dag tillsammans med en kollega. Förutom dessa så krävs det att man noga följer och dokumenterar verksamhetens Egenkontrollsprogram(EKP). Som kock så ansvarar man för köket samt vissa delar av städningen, men större delen av städningen utförs av en köks- och städhjälp.Varje dag serveras frukost med nybakat/nygräddat bröd. Detta kan med fördel bakas dagen innan och gräddas på morgonen. Därefter serveras lunch, fika och dagen avslutas med middag. Till måltiderna så erbjuds ett flertal salladsalternativ och dessa är ofta väldigt uppskattade.Vem söker vi?Vi söker dig som är duktig på och har tidigare erfarenhet av menyplanering och matlagning till minst 35 personer. Förutom detta så är det viktigt att du har koll på hygienregler för kök, samt har erfarenhet av egenkontrollprogram.Det förekommer en del specialkost på lägren och som kock är det viktigt att ni har koll på vilka livsmedel som innehåller vilka allergener samt vad man kan servera som alternativ till denordinarie kosten. I dessa fall så är det mer accepterat att man använder halvfabrikat, men annars så bör all matlagning ske från råvaror.Självklart får du som kock också äta av maten som lagas och möjligheten ges att man kan få boute på gården under lägerveckorna. Då bor man i ett annat hus än gästerna och delar rum med en annan ur personalen. Tack vare Tallkrogens läge så är det bara några meter till sjön och när du inte arbetar så har du möjlighet att bada, basta eller att låna en båt.Schemat med lägerveckorna som vi söker kockar till bifogas nedan, men det bör noteras att man själv har möjlighet att välja hur många lägerveckor man vill jobba, dock minst 2, så om man snabbt vill tjäna ihop pengar inför sommaren så går det att jobba 2 läger i början av sommaren och sedan ha ledigt resten av den.Veckorna vi söker personal till är som följande:Läger 2: 20-26 juni, 1 stLäger 3: 1-7 juli, 1 stLäger 4: 12-18 juli, 1 stLäger 6: 1-7 aug, 1 stLäger 7: 10-16 aug, 1 stLäger 8: 20-26 aug, 2 stLäger 9: 28 aug -2 sept, 1 stVid intresse så kontakta Kristina på Tallkrogen på 070 -727 03 02 eller maila till
info@tallkrogen-fub.se . Kockar anställs löpande.
Publiceringsdatum2019-05-10Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-05-20
Ange följande referens när du ansöker: Kock
FöretagTallkrogen Kurs och rekreationsgård
KontorsadressTallkrogen 6
Jobbnummer 4782101
Observera att sista ansökningsdag har passerat.