Kock, Vrinnevisjukhuset i Norrköping

Sodexo AB / Chefsjobb / Norrköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Norrköping, Söderköping, Finspång, Linköping, Katrineholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sodexo AB i Norrköping, Finspång, Linköping, Katrineholm, Åtvidaberg eller i hela Sverige

Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.

Vi har sedan 1 februari ansvaret för måltider, inre logistik, reception och lokalvård i Östra länsdelen (Norrköping med omnejd)

Nu söker vi en ansvarig kock till vårt uppdrag på Vrinnevisjukhuset i Norrköping. I arbetet ingår att leda och fördela arbetet samt tillaga mat till patienter och gästeri vårt centralkök.

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.



Har du rätt inställning?

För att vi ska kunna ge vår kund service i världsklass och skapa förutsättningar för ett långsiktigt samarbete söker vi dig som i ditt dagliga arbete delar våra grundläggande värderingar; Laganda, Serviceanda och Utveckling.



Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:

• Ansvarig för den dagliga planeringen i köket i samråd med kökschef

Tillaga mat till patienter och restauranggäster.


Arbete i vårt kostdataprogram AIVO


Egenkontroll


Delta i menymöten


Städ och disk vid behov


Övriga i köket förekommande arbetsuppgifter



Kvalifikationer/krav:


Utbildad kock minst 2-år på gymnasienivå


Yrkeserfarenhet minst 5 år


Erfaren av arbetsledning i kök är önskvärt


Utbildning i specialkost är meriterande


Yrkeserfarenhet av traditionell husmanskost


Utbildad i egenkontroll


Utbildad i köksekonomi är meriterande


Datakunskaper



Vi söker dig som:


Har ett gediget intresse för matlagning och alltid sätter patienter och gäster i fokus


Har förmåga att leda och organisera arbetet i köket


Är flexibel och stresstålig


Har god förmåga att samarbeta och vill arbeta för att laget ska lyckas


Är kreativ och engagerad



Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid, måndag-fredag

Har du frågor kontakta kökschef Staffan Lundberg tel 08-57883102

Din ansökan vill vi ha senast 2016-11-20

Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee



















Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat

Publiceringsdatum
2016-11-07

Ersättning
Enligt kollektivavtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-11-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sodexo AB

Adress
Sodexo AB
Dalvägen 22
16979 Solna

Kontorsadress
Dalvägen 22

Jobbnummer
3147359

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sodexo AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sodexo AB: