Kock vid behov
Sodexo AB / Kockjobb / Habo
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Habo,
Mullsjö,
Jönköping,
Aneby,
Tidaholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Habo,
Jönköping,
Falköping,
Vaggeryd,
Nässjö eller i
hela Sverige Specialkostkock/kock till Alléskolan i Habo, Jönköping
På Alléskolan i Habo serverar vi ca 500 lunchgäster per dag och levererar ca 300 portioner till närliggande förskolor. Maten lagas på plats av våra duktiga kockar och restaurangbiträden som tillsammans i team gör ett utmärkt jobb.
Då vi känner oss sårbara vill vi nu anställa duktiga kockar som kan jobba vid behov. Du ska vara van att arbeta i team men även kunna jobba självständigt och ta eget ansvar. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i skolköket, förekommande arbetsuppgifter, exvis:
• Ansvara för specialkosten
• Ansvara för huvudrätt
• Vara behjälplig i köket
• Ansvara för att egenkontroll efterlevs
• Hjälpa till med alla förkommande arbetsuppgifter i köket
Kvalifikationer/Krav:
• Du skall ha genomgått gymnasieskola med inriktning kök eller restaurang, eller motsvarande erfarenhet
• Vana från arbete i skolkök eller restaurang är meriterande
• Dokumenterad utbildning i HACCP och gärna utbildning i specialkost
Publiceringsdatum2020-02-18Dina personliga egenskaper• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
Självklart introduceras du ordentligt och i ett tempo som du känner dig bekväm med.
Har du frågor kontakta Sara Ladell
sara.ladell@sodexo.comSkicka in din ansökan snarast då vi går igenom ansökningarna löpande.
Tjänsten är dagtid och vi tillämpar Kommunal- Visitas kollektivavtal
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Varaktighet, arbetstid
Dagtid, inga helger Som extra kock arbetar man vid behov vilket kan se olika ut.
ErsättningLönen sätts utifrån kollektivavtal och kompetens
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2020-03-18
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSodexo AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Sodexo AB (org.nr 556528-2984),
http://www.sodexo.se Jobbnummer 5103293
Observera att sista ansökningsdag har passerat.