Kock, Universitetssjukhuset i Linköping

Sodexo AB / Kockjobb / Linköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Linköping, Mjölby, Åtvidaberg, Finspång, Motala eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sodexo AB i Linköping, Mjölby, Åtvidaberg, Finspång, Motala eller i hela Sverige

Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar lokalvårdarbete, måltid & vaktmästeritjänster på Lasarettet i Motala och Vrinnevisjukhuset i Norrköping samt lokalvård på vårdcentraler i centrala Linköping med omnejd. Vi förser även Region Östergötland med material till vården från Centraldepån i Norrköping.

Vi söker nu en medarbetare till vårt nyaste måltidsuppdrag på Universitetssjukhuset i Linköping, där du kommer att få ca. 45 nya kollegor.
Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;

• Matlagning (kall-och varmkök), vi lagar mat till patienter, Restaurang Blåklinten & till vår cateringverksamet
• HACCP & Egenkontroll

Kvalifikationer/krav:

• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datorkunskaper (officepaketet)
• Kunskaper inom HACCP & Egenkontroll

Publiceringsdatum
2019-12-03

Dina personliga egenskaper
• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:

• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:

Tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) Heltid, helgarbete; var tredje helg & dagtid.

Har du frågor kontakta köksmästare: Lars Attervåg, mail: lars.attervag@sodexo.com Intervjuer sker fortlöpande och rekrytering kan komma att ske innan angivet datum

Din ansökan vill vi ha senast den 10 januari.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat

Ersättning
Månadslön med OB tillägg för arbete helg

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2020-01-10
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sodexo AB

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Sodexo AB (org.nr 556528-2984), http://www.sodexo.se

Jobbnummer
4984015

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sodexo AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sodexo AB: