Kock till Vällingby förskolor
Stockholms Stad, Hässelby-Vällingby SDF, Vällingby förskolor / Chefsjobb / Stockholm
2018-05-23
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock till Vällingby förskolor" (publicerad 2018-11-21) ⬅️
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stockholms Stad, Hässelby-Vällingby SDF, Vällingby förskolor i Stockholm Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar. Förvaltningen ligger i nordvästra Stockholm och omfattar stadsdelarna Hässelby Gård, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Vällingby, Vinsta, Grimsta, Råcksta, Nälsta och Kälvesta. I Hässelby-Vällingby är det nära både till natur och rekreation kring Mälaren och till moderna affärscentra som Vällingby City. Det är ett expansivt område med stor nybyggnation och totalt 72 000 invånare.
Stadsdelsförvaltningen har 1500 anställda som ansvarar för verksamhet inom förskola, äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, socialtjänst, stadsdelsmiljö, parker och kultur och fritid. Som anställd har du tillgång till motionslokal och flera träningspass och du kan även köpa förmånligt träningskort till Stockholms stads simhallar med gym och träningsanläggningar.
Mer information om oss hittar du på
www.stockholm.se/hasselby-vallingby Arbetsplatsbeskrivning
Du kommer att arbeta i ett modernt och välutrustat kök på förskolan Gröna Diamanten, som blev färdigbyggd våren 2016 .
Det går ca 85 barn fördelat på fem avdelningar på förskolan.
Publiceringsdatum2018-05-23Dina arbetsuppgifterI arbetsuppgifterna ingår att planera matsedel, beräkna portioner och göra inköp via vårt digitala system. Du ansvarar för att laga och servera frukost, lunch och mellanmål. Delar av dagens portioner serveras som buffé. Disk ingår efter alla måltider. Vi arbetar inspirerade av Sapere, att uppleva mat med alla sinnen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av eller öppenhet inför att involvera barnen i arbete i köket. Du ska ha goda kunskaper i olika födoämnesallergier för att kunna tilllaga special kost samt kunskap kring vegetarisk kost. Dokumentation av egenkontroll ingår enligt HACCP. Som kock ska du kunna laga god och varierad mat från grunden, med fokus på ekologiskt och hållbarhet. Du ingår i enhetens köksgrupp och du kommer att använda ett gemensamt digitalt verktyg för enhetens kökspersonal, för lärande och inspiration mellan förskolornas kök. Vi vill att du har ett kreativt och lustfyllt förhållningsätt till matlagning för att locka barn till nya matupplevelser. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
Kvalifikationer Kockutbildning för storkök med utbildning i specialkost och allergier.
Övrig informationStockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varaktighet, arbetstid
100. Tillträde: Augusti 2018 tillsvidareanställning
ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-06-15
Ange följande referens när du ansöker: 2018/3375
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktAnn-Louise Söderman 0850805194
Yvonne Sjövik-Axelsson 0850805192
FöretagStockholms Stad, Hässelby-Vällingby SDF, Vällingby förskolor
AdressStockholms Stad, Hässelby-Vällingby SDF, Vällingby förskolor
Hässelby torg 20-22, 2 trappor
16523 Hässelby
KontorsadressHässelby torg 20-22, 2 trappor
Jobbnummer 4161016
Observera att sista ansökningsdag har passerat.