Kock till Universtitetssjukhuset i Örebro

Region Örebro län / Chefsjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Region Örebro län i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, kost, städ, transport och logistik, kundtjänst, fastigheter, IT och medicinsk teknik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Område försörjning består av tre avdelningar, Kost, Städ och Transport. Vi bedriver verksamhet på Regionens tre sjukhus, ett antal vårdcentraler och förvaltningar inom Region Örebro län. Område försörjning består idag av cirka 380 medarbetare, varav cirka 85 medarbetare arbetar på Kostavdelningen.

Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv.

Vi söker en nytänkande och inspirerande kock till produktionsköket på Universitetssjukhuset i Örebro.


Publiceringsdatum
2017-02-22

Dina arbetsuppgifter
Matlagning till patienter, lunchrestauranger och konferensmat
Tillagning och hantering av specialkoster.
Egenkontroll/HACCP.
Disk och rengöring.
Karott-, kantin- och brickdukning till patienter.
Du skall ha en gymnasieutbildning inom storhushåll/resturang eller liknande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har utbildning i specialkost, egenkontroll/HACCP samt några års erfarenhet av att arbeta med specialkost.

Som person har du lätt för att samarbeta, är tydlig och kan arbeta självständigt med planering av arbetet. Du bör ha goda kunskaper i livsmedelshygien. Givetvis ska du ha ett genuint intresse för mat och att presentera måltiden för kunderna. Vår verksamhet är under ständig utveckling och för att kunna bidra till denna utveckling krävs initiativförmåga, ekonomisk sinne, kretivitet och en vilja till ständiga förbättringar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Varaktighet, arbetstid
Heltid Tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse.

Ersättning
Månadslön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-03-06
Ange följande referens när du ansöker: Rs:2017:31
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Hulterström, Mikael 019-6026561

Företag
Region Örebro län

Adress
Region Örebro län
Box 1613
70116 Örebro

Kontorsadress
Se hemsida

Jobbnummer
3336323

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Region Örebro län

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Region Örebro län: