Kock till Stora Oset i Göteborg
Fazer Food Services / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Göteborg,
Borås,
Trollhättan,
Varberg,
Falköping eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vi söker dig, en erfaren kock till restaurang Stora Oset inom Göteborgs garnison. Vi serverar dagligen lunch och middag samt för utskick till skolor. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bli att ansvara för skolmaten.
Vi tror att du brinner för matlagning och har vilja att skapa den mest vällagade maten. Till din hjälp har du kunniga kollegor, en inköpsportal samt support av ekonomiska mallar och system som hjälper dig i ditt dagliga arbete. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligdags efter att nå ett "Bästa arbetssätt". Som person är du kunnig, driven, flexibel, noggrann och målinriktad.
Inom Fazer arbetar vi efter våra värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete och de nyckelorden tror vi är ett måste för att du ska lyckas i ditt dagliga arbete.
Arbetet innebär:
• Daglig matlagning från grunden, cirka 1100 portioner, även specialkost
• Ansvara för utmärkt kvalitet
• Inköp och inventering
• Att egenkontrollprogrammet efterföljs, enligt HACCP
Våra förväntningar på dig:
Vi vill att du har några års yrkesvana och att du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt. Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta i team, uppskattar möten med såväl små som stora gäster, och är ansvarstagande. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du har även datavana. Ett krav är att du har kunskap om tillagning och hantering av de vanligast förekommande specialkosterna.
Tjänsten är tillsvidare och 75 % arbetstid 6.00-12.45.
Kvälls- och helgarbete förekommer.
Lön enligt överenskommelse.
Tillträde ska ske snarast.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta restaurangchef Lise-Lotte Karlsson, 031-69 25 46.
Fazer har kollektivavtal med HRF. För fackliga frågor kontakta facklig representant Margareta Granda-Berg via företagets växel på tel 08-470 72 00.
Sista ansökningsdag 2015-01-12.
Intervjuer sker löpande.
Publiceringsdatum2014-12-17Arbetstider och omfattning75 [pr], tillsvidare -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-01-12
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2104496
Observera att sista ansökningsdag har passerat.