Kock till Solsta Inn på Karlstad Universitet

Fazer Food Services / Kockjobb / Karlstad
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Karlstad, Hammarö, Forshaga, Grums, Kil eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Karlstad, Nacka, Karlskoga, Hallsberg, Kumla eller i hela Sverige

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vidareutveckla vår restaurang Solsta Inn vid Karlstad Universitet. Restaurangen serverar cirka 500 lunch per dag samt levererar catering och konferensservering i huset. En viss beställningsverksamhet förekommer i den dagliga driften.

Vi söker en engagerande och social kock med mycket passion för mat och service. Du älskar att laga mat, ta hand om gästen, är noggrann och kan ta egna initiativ, men är ändå en riktig lagspelare. Du är en glad, positiv och flexibel person som inte räds förändringar. Du trivs som bäst när du får möta gästen och gör alltid det yttersta för att få gästen nöjd.

Vi förutsätter att du arbetar efter Fazers värderingar som är Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.

Vi förväntar oss att du:
• Har minst 3 års operativ erfarenhet från restaurang.
• Har utbildning inom restaurang.
• Är genuint matintresserad och hänger med i de senaste trenderna runt mat och utbud.
• Vill utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare.
• Är strukturerad och ansvarsfull.
• Har lätt för att samarbeta och kommunicera, och är stresstålig.
• Har kunskaper inom HACCP eller vilja att lära.
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
• Har uttalad känsla för service och gillar det personliga mötet med gästen.

Tjänsten avser på heltid, säsongsbunden anställning.
Arbetstiden är dagtid måndag till fredag, men viss kvällsverksamhet kan förekomma.
Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.
Tjänsten ska tillsättas fr o m 17 augusti 2015, eller enligt överenskommelse.

Stämmer ovan in på dig är du varmt välkommen att söka tjänsten.

Vid eventuella frågor ring till restauranggruppchef, Lena Sundström, 070-6796336.

Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF, Hotell- och restaurangfacket. För information om avtal, kontakta Margareta Granda-Berg, 08-470 72 00, mejl: margareta.granda-berg@fazer.com .

Sista ansökningsdag 2015-07-31.

Varaktighet, arbetstid
Heltid -

Publiceringsdatum
2015-06-05

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-07-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Fazer Food Services

Adress
Fazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm

Kontorsadress
Lindhagensgatan 120

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2325793

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services: