Kock till Sabis Fältöversten (30h/vecka)
Sabis AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Huddinge,
Botkyrka eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök:
www.sabis.se Sabis Fältöversten på Karlaplan är Sabis största butik, och en av Sveriges i särklass snyggaste och mest inspirerande butiker som är prisbelönt flera gånger om. Butiken har bl.a. vunnit priser så som: "Årets Fiskavdelning" och priset som "Årets Matglädjebutik" vid flera tillfällen. Sabis Fältöversten arbetar med färskvaror av hög kvalitet. Ostar och delikatesser från de bästa leverantörerna, hängmörat kött, färsk fisk och skaldjur, egentillverkade praliner och en hög servicenivå är genomgående i hela butiken. Sabis gemensamma värderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Om rollen
Sabis butikskök producerar ca 200 lunch/dag och catering. Vi är en arbetsstyrka på 5 st i köket. Som kock har du varierande arbetsuppgifter. Du får vara med och laga dagens lunch, laga måltidsdelar till butiken och vara delaktig i produktion till delin. Du har även beställningsansvar och ansvarar delvis för planering av meny.
Publiceringsdatum2020-01-08ProfilVi ser att du har en brinnande kärlek till mat och är innovativ och driven gällande att utveckla nyheter, smaker och uppläggningar. Det är viktigt att du är lyhörd för gästernas synpunkter.
Du har ca 5 års erfarenhet av att ha arbetat som kock inom restaurang. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i storkök eller produktionskök. Att du är en social lagspelare tar vi för självklart. Samt att du är positiv, kreativ, noggrann och tycker om att jobba över gränserna.
Så ansöker duTjänsten är deltid, 30h/veckan. Tillträde snarast. Varierande arbetstider, främst dagtid men även kvällar och helger förekommer.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varaktighet, arbetstid
• -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2020-02-08
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSabis AB
Omfattning Detta är ett deltidsjobb.
Arbetsgivare Sabis AB (org.nr 556165-9888)
Arbetsplats Sabis
Jobbnummer 5030967
Observera att sista ansökningsdag har passerat.