Kock till Restaurang Södra Cell.
Personalrestaurang Mörrums Bruk / Kockjobb / Karlshamn
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Karlshamn,
Sölvesborg,
Olofström,
Bromölla,
Ronneby eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Personalrestaurang Mörrums Bruk i Karlshamn Familjeföretaget Fazer grundades 1891 när Karl Fazer öppnade sitt första konditori i Helsingfors. Idag har Fazer-koncernen affärsverksamhet i åtta länder och erbjuder måltidstjänster (Fazer Food Services) samt bageri- och konfektyrprodukter (Fazer Bageri & Konfektyr). Kända varumärken är bl.a. Amica, Dumle, Geisha och Skogaholm. I Sverige finns fem bagerier och 300 restauranger, konferensanläggningar och caféer. Konfektyrtillverkningen sker i Finland. Verksamhetens hörnstenar är kundfokus, utmärkt kvalitet och samarbete. Fazer-koncernens omsättning var över 1,5 miljarder euro år 2010. Koncernen har ca 16 500 anställda, varav 3 300 i Sverige.
Fazer Food Service söker en kock till Restaurang Södra Cell
Fazer Food Services driver personalrestaurangen på Södra cell i Mörrum. Vi serverar cirka 150 luncher per dag samt frukost och fikabröd
Vi behöver nu förstärkning i köket av dig som kan leda, entusiasmera och inspirera kökets övriga medarbetare samt kvalitetssäkra den mat som lagas.
Du är en glad, positiv och flexibel person som har viljan att förbättra och förändra'.
Du kan ta egna initiativ, är självgående och kan skapa team.
Vi förväntar oss att du:
• är genuint matintresserad
• har relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet
• vill utveckla verksamheten tillsammans med övriga medarbetare
• är van att arbeta med egenkontrollprogram
• har väldigt god kunskap i kökets ekonomi
• har hög arbetsmoral och ekonomiskt sinne
• är flytande i svenska, tal och skrift
• har goda datakunskaper, främst excel och word
• van att jobba i högt tempo med mycket eget ansvar
Publiceringsdatum2011-07-01Dina arbetsuppgifterSom kock på Södra Cell jobbar du med att bereda salladsbuffé, göra mackor, stå i kassa, sköta varuautomater (godis och kaffe), leda och fördela arbetet i köket, bereda varmkökets mat vissa dagar samt cateringverksamhet.
Vara delaktig och få dina medarbetare delaktiga samt ansvara för menyplanering, köksekonomi, egenkontroll.
Arbetstider och omfattningVisstidsanställning 6 månader eller längre
Deltid
Tjänsten är ett vikariat på 80% och avser måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse
ErsättningFast lön
Kollektivavtal med HRF finns
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-08-12
Ange följande referens när du ansöker: Kock Södra Cell
Ansökan kan skickas till e-postadress:
annie.ingemarsson@fazer.comKontaktAnnie Ingemarsson, restaurangchef
Facklig kontaktMargreta Granda-Berg, 0703-298112, 08-470 42 81,
jaana.johansson@fazer.comFöretagPERSONALRESTAURANG MÖRRUMS BRUK
AdressPERSONALRESTAURANG MÖRRUMS BRUK
37586 MÖRRUM
KontorsadressMÖRRUMS BRUK
MÖRRUM
KontaktuppgifterTelefonnummer: 0454-55166
E-postadress:
rest.morrumsbruk@amica.se Jobbnummer 976924
Observera att sista ansökningsdag har passerat.