Kock till restaurang Mötesplatsen i Avesta
Fazer Food Services AB / Kockjobb / Avesta
2013-03-12
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock till restaurang Mötesplatsen i Avesta" (publicerad 2013-09-12) ⬅️
Visa alla kockjobb i Avesta,
Norberg,
Hedemora,
Fagersta,
Säter eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Avesta,
Borlänge,
Västerås,
Köping,
Enköping eller i
hela Sverige Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Bageri & Konfektyr. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. Koncernens omsättning var närmare 1,6 miljarder euro år 2011 och antalet anställda cirka 15 200. varav 2 700 i Sverige.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Restaurangen är belägen i Outokumpu Stainless järnverk i Avesta. Vi serverar ca 200 lunchgäster dagligen och vi har även beställnings- och konferensverksamhet.
Vi söker dig som är hungrig på nya utmaningar, älskar att laga mat och vara en stor inspiratör för dina kollegor och gäster. Du har flerårig vana av husmanskost. Du är helt självgående i ett restaurangkök. Du vill med oss skapa smakupplevelse för våra gäster. Du kommer aktivt att leva efter Fazers värderingar Kunden i fokus, utmärkt kvalité och samarbete.
Ditt intresse och kunskap för mat tar vi för givet. Vi söker en inspiratör med energi, kunskap och begeistring som får både kollegor och köket att utvecklas. För att trivas hos oss är du handlingskraftig, flexibel och motiveras av ett högt tempo och strävar efter en hög servicenivå. Med begreppet smakupplevelse formar vi våra menyer till nyttiga och välsmakande måltider.
Utöver de vanliga sysslorna i ett kök ingår administration såsom egenkontroll, kostnadsberäkning samt beställning av varor.
Arbetstid: 40 tim/vecka, måndag-fredag.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Vill du veta mer kontakta restauranggruppchef Anette Aronsson, tel 070-645 58 64,
anette.aronsson@fazer.comFacklig förtroendeman är Margaretha Granda-Berg, HRF, 08-470 72 81,
070-329 81 12.
Välkommen med din ansökan senast 2013-04-30.
Rekrytering påbörjas omgående.
Publiceringsdatum2013-03-12Arbetstider och omfattningHeltid
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-04-30
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktAnette Aronsson
FöretagFazer Food Services AB
AdressFazer Food Services AB
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm
Jobbnummer 1491167
Observera att sista ansökningsdag har passerat.