Kock till restaurang Andrummet Kungsträdgården, Stockholm

Fazer Food Services Sverige / Chefsjobb / Stockholm
2019-01-08
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock till restaurang Andrummet Kungsträdgården, Stockholm" (publicerad 2019-04-26) ⬅️


Visa alla chefsjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services Sverige i Stockholm, Solna, Sundbyberg, Huddinge, Järfälla eller i hela Sverige

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som kock!



Var med när vi skapar framtidens mat
Vi söker nu en kock som kan vara med och säkerställa kvaliteten på vår dagliga lunch samt som är van vid att jobba med större lunchantal och även affärsluncher och middagar. Som kock är ditt arbete varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök med matlagning, menyskrivning, egenkontroll och varubeställningar tillsammans med teamet. Som kock i Andrummets matsal arbetar du nära gästen och med en hög servicenivå.



Om Restaurang Andrummet
Fazer Food Services driver sedan länge personalrestaurangen i Kungsträdgården. Enheten är en av tre som vi driver för denna medvetna slutkund i Stockholmsregionen. Här serverar vi dagligen ca 900 luncher. Vi har även en omfattande beställnings-event och konferensverksamhet i huset. All vår tillagning sker från grunden för att säkerställa kvaliteten och smakupplevelsen för våra gäster.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa.



Vad bidrar du med till teamet?
Du har restaurangutbildning och minst 5 års erfarenhet av arbete som kock i storhushåll, affärs- eller a la carte luncher. Vi söker dig med genuint intresse för smaker, matkvalitet, gärna vegansk kost och ett gott ekonomiskt sinne. Som person är du glad, positiv och gillar ett högt tempo och att vi jobbar över gränserna, men är även van att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Du behärskar svenska i tal och skrift och har förkunskaper inom HACCP.



Arbetstiden är mån - fre kl. 6 - 15

Kvällsarbete förekommer

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.


Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta Kökschef Per Larsson
072-5423014.

Intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjlig, dock senast 2019-01-25

Varaktighet, arbetstid
• -

Publiceringsdatum
2019-01-08

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-01-25
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Fazer Food Services Sverige

Adress
Fazer Food Services Sverige
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm

Kontorsadress
Lindhagensgatan 120

Jobbnummer
4542837

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services Sverige

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services Sverige: