Kock till Råsundagården
Solna Stad / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Solna Stad i Stockholm,
Solna,
Sundbyberg,
Vaxholm eller i
hela Sverige I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.
Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.
Råsundagården
Råsundagården är Solna Stads äldsta och största förskola som har renoverats och kommer att öppna sin verksamhet igen i slutet av november. Förskolan är totalrenoverad med ett helt nytt kök och är uppdelad på 7 avdelningar med ca 135 förskoleplatser för åldrarna 1-5 år. Förskolan ligger längs med Aspstigen, och har två stora gårdar som inspirerar barnen till aktivitet och utforskning.
Vi söker nu en kock som vill vara med från början och bygga upp verksamheten, köket och maten till det bästa.
Din roll och dina kompetenser...
Du är social, positiv och lösningsinriktad med vana att arbeta självständigt och i grupp. Du delar visionen att köket är en del av den pedagogiska verksamheten och jobbar tillsammans för barnens bästa.
Vi ser att du i ditt arbete är noggrann och effektiv, gillar att utveckla maträtter och menyer och kan planera dina arbetsuppgifter. Menyplaneringen ligger på dig och anpassas efter årstider och teman som du självständigt, eller tillsammans med verksamhetens pedagoger arbetar fram.
Du lagar bra näringsriktig mat från grunden till våra ca 160 barn och pedagoger där du även tycker att presentationen är viktig.
Du kommer att ansvara för samtliga moment i köket med allt från planering och inköp, matlagning (frukost, lunch och mellanmål), samt disk och städning.
Du är trygg i att hantera matfrågor och kommer att sköta kontakten med föräldrar som har frågor och funderingar kring menyer, med uppbackning av förskolechef.
Du är utbildad kock med gymnasial utbildning eller motsvarande, har minst 5 års erfarenhet av att arbeta som kock samt stor vana, utbildning och dokumenterad erfarenhet av:
• Matlagning, varma och kalla köket
• Specialkost
• HACCP
• Inköp
• Menyplanering
• Kalkylering och budget
• Näringslära
• Grundläggande IT-kunskaper
Mer information om ansökan och tjänsten
Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid där provanställning kan komma tillämpas. Tillträde 28 november 2017 eller enligt överenskommelse.
Arbetstiderna är flexibla men mellan 07:00-15:30 är en grund att stå på.
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta förskolechef, Håkan Hindell på tel 08 746 15 80
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 31 oktober 2017. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem och kallar till intervju löpande.
Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.
Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.
Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat
Publiceringsdatum2017-10-18ErsättningEnligt överenskommelse.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-10-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSolna Stad
AdressSolna Stad
Stadshusgången 2
17186 Solna
KontorsadressStadshusgången 2
Jobbnummer 3755036
Observera att sista ansökningsdag har passerat.