Kock till Kostservice, Produktionskök i Falun
Region Dalarna / Kockjobb / Falun
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Falun,
Borlänge,
Säter,
Gagnef,
Hofors eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Dalarna i Falun,
Borlänge,
Säter,
Gagnef,
Leksand eller i
hela Sverige Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!
Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 350 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.
ARBETSBESKRIVNING
Vi söker tre kockar med adekvat utbildning och erfarenhet av restaurang/storhushåll som vill vara med i vårt team. Varje dag gör vi ett viktigt arbete med att leverera säker, god och näringsriktig mat till restaurangen och patienterna. Maten är en viktig del av vården för återhämtning och tillfrisknande. Måltiden ska ge en positiv upplevelse för vår patient/ gäst. Vi arbetar ständigt med förbättringsarbete
Du får arbeta i ett engagerat och kreativt team som består av 27 medarbetare. Vi är stolta över att vi tillagar mycket från grunden med väl sammansatta recept och bra råvaror.
Vi sätter kunden i fokus och vi alla medarbetare har viktiga roller i köket. Det är viktigt att man förstår helhetsbilden och ansvaret i varje arbetsuppgift, är engagerad, serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp.
Teamet i produktionsköket arbetar med varierande arbetsuppgifter. Vi tillämpar
rotationstjänstgöring mellan kökets alla arbetsstationer kök, diet, pack, förberedning, disk m fl.
KVALIFIKATIONER
För att arbeta som kock vid produktionsköket i Falun krävs att du:
• Har gymnasieutbildning Kock 3 år inom restaurang/livsmedelsprogram eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig utbildning.
• Behärskar svenska i tal och skrift
Meriterande för tjänsten är
• Tidigare erfarenhet av matlagning i storkök och restaurang
• Kunskap inom specialkost
• Kunskap inom kostdataprogram
Förmåga att arbeta flexibelt, både självständigt och i team.
Viktiga egenskaper är att du är kommunikativ och har organisationsförmåga, är noggrann samt har
fingertoppskänsla för smaker. Viljan att vara med i förändringsarbete med ett stort engagemang och följa utvecklingen tillsammans med oss.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringtiden.
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Varaktighet, arbetstid
Heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidare
Publiceringsdatum2020-08-21ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2020-09-13
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagREGION DALARNA
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "82:2020:26".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Region Dalarna (org.nr 232100-0180)
Arbetsplats Region Dalarna
Jobbnummer 5329324
Observera att sista ansökningsdag har passerat.