Kock till innovativt projekt!

ReCollab AB / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos ReCollab AB i Stockholm

? Recept- och produktutveckling tillsammans med teamet - vi ska utveckla produkter gjorda på räddade råvaror (mestadels frukt och grönt) som sedan säljs i livsmedelsbutik.
• Leda det operativa arbetet i köket (förädling/tillagning/paketering).
• Delvis personalansvar (leda teamet och rapportera när eventuella problem uppstår).
• Kontroll av livsmedelssäkerhet - både råvaror och slutprodukt.

Publiceringsdatum
2018-06-11

Kvalifikationer
• Du har minst tre års erfarenhet av att arbeta som kock i ett produktionskök, storkök, eller i restaurang, och kan laga maträtter från scratch.
• Du bör ha erfarenhet av att leda ett team och det är även meriterande om du har arbetat med människor som behöver extra vägledning (t.ex. praktikanter, nystartsjobb, arbetsträning, introduktionsjobb).
• Du motiveras av utmanande arbetsuppgifter, vågar vara kreativ i köket och är inte rädd för att arbeta med varierande råvarutillgång (dvs typ av råvara och volym). Det är meriterande om du har erfarenhet av eller förståelse för hur det går att arbeta med flexibla recept.
• Du vill utveckla nya och intressanta smakkombinationer till växtbaserade recept.
• Du har arbetat med eller har ett personligt intresse för frågor kopplat till hållbarhet
och integration.
• Du har kunskap om hur teamet ska arbeta med livsmedelssäkerhet i köket, och det
är meriterande om du har kunskap om tillhörande lagar och regler.
• Det är meriterande om du har kunskap om näringslära (dvs hur en maträtt bör
komponeras för att uppnå en fullgod måltid), men detta är inget krav.
• Du är en positiv och utåtriktad person som ser möjligheterna och bör ha ett gott
tålamod där du kan uppmuntra teamet - även i pressade situationer.
• Du värdesätter samarbete genom att upprätthålla goda relationer med såväl interna och externa kollegor, och har förmåga till självständigt arbete där du vågar ta egna initiativ och är van att arbeta utifrån deadlines.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ReCollab är ett konsult- och innovationsföretag som arbetar för ett mer hållbart livsmedelssystem. Vår vision är att samskapa en fundamental förändring av hur vi producerar och konsumerar mat och vi har valt att börja med att minska matsvinnet. ReCollab har fått projektstöd från Vinnova för att utveckla vår sociala innovation ReFood, som ska bidra till ett mer hållbart samhälle genom att främja integration och minska resursslöseri i livsmedelssystemet. Genom ReFood kommer nyanlända kvinnor att erbjudas arbete och tillsammans kommer ReFood-teamet utveckla produkter av "matsvinn" från våra samarbetspartners.

• Du får arbeta i ett innovativt och kreativt sammanhang där idéer tas emot med entusiasm och där organisationen är flexibel.
• En spännande utmaning där du får erfarenhet av att leda ett team med personer som idag har svårt att komma in på arbetsmarknaden
• Vi ser en framtida arbetsplats som är attraktiv och innovativ inom ReFood - och som du har möjlighet att påverka.

Varaktighet, arbetstid
Omfattning: 40% Anställningsform: 2018-09-15 eller efter överenskommelse till mitten på december (ev förlängning vid framgångsrikt projekt). 40%-60%

Ersättning
Individuell lönesättning tillämpas.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-07-11
Ange följande referens när du ansöker: kock

Kontakt
Tove Björklund tove@recollab.com

Företag
ReCollab AB

Adress
ReCollab AB
Sköntorpsvägen 18
12038 Årsta

Kontorsadress
Sköntorpsvägen 18

Jobbnummer
4197332

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från ReCollab AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos ReCollab AB: