Kock till Bobergs kök
Ånge Kommun / Kockjobb / Ånge
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Ånge,
Ragunda,
Ljusdal,
Timrå,
Sundsvall eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Ånge Kommun i Ånge Ånge kommun med omkring 9000 invånare ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Vi erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. Med tåg tar du dig snabbt och bekvämt till Sundsvall och Östersund för handel och nöjen. Lika enkelt kommer du till härliga fjällmiljöer där Vemdalen och Åre erbjuder skidåkning i världsklass.
Vi söker en kock till Bobergs kök i Ånge.
Kostenhet har 30 medarbetare som tillsammans tillagar ca 2000 måltider per dag till kommunens förskolor, skolor, särskilda boenden och hemmaboende. Maten lagas i fyra produktionskök med egen restaurang och köken har utskick av mat till 10 förskolor, 5 särskilda boenden och levererar matlådor till hemtjänsten. Mottagningsköket Torpsro bereder frukost och mellanmål som skickas ut till alla särskilda boenden. Som kock är du anställd hos kostenheten med placering i något av våra kök i Fränsta, Ljungaverk, Torpshammar eller Ånge.
Publiceringsdatum2022-09-09Dina arbetsuppgifter• Utföra alla i köket och restaurangen förekommande arbetsuppgifter
• Baka och laga mat från grunden till olika åldersgrupper såväl allergikost som konsistensanpassad kost
• Använda kostprogrammet mashie för recept och produktionsunderlag
• Arbeta så att säker mat levereras och utföra egenkontroll
• Aktivt bidra till arbetsplatsens arbetsmiljö och kvalitetsutveckling
• Aktivt bidra till kostverksamhetens verksamhetsmål och resultat
Kvalifikationer• För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök som omfattar efterfrågad kompetens.
• Erfarenhet av att laga mat i storkök, minst 300 portioner eller mer per dag.
• Erfarenhet av att laga specialkost, medicinsk och konsistensanpassad
• Erfarenheten av att laga modern vegetarisk mat
• Goda kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll
• Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift, på ett sätt så att du kan kommunicera med kollegor, gäster och övrig personal samt skriftligen dokumentera det som verksamheten kräver i våra system
• Datavana
• B-körkort
Meriterande
• Minst 3 års erfarenhet av att laga specialkost, så väl medicinsk som konsistensanpassad.
Vi söker dig som vill vara med och laga och servera god näringsriktig mat på ett hållbart sätt till våra gäster.
Du är en kreativ och flexibel kock som och gillar att arbeta tillsammans med andra i team men som också kan arbeta självständigt i köket. Vi sätter stort värde på personliga egenskaper, gott bemötande, lyhördhet, engagemang och god samarbetsförmåga.
Övrig information
Tillsvidare: 100% heltid.
Tillträde: November eller enligt överenskommelse
Vi erbjuder friskvårdkuponger
Urval och kallelse till intervju sker löpande under annonseringstiden.
Varaktighet, arbetstid
Heltid 100 % Tillsvidare
ErsättningMånadslön
Friskvårdskuponger
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-10-02
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagÅnge kommun
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Tek:2022:5".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Ånge kommun (org.nr 212000-2387)
Kontakt Facklig kontakt
Se Ånge kommuns hemsida
Jobbnummer 6965803
Observera att sista ansökningsdag har passerat.