Kock till Adolfsbergshemmets kök och restaurang
Örebro kommun / Chefsjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Örebro kommun i Örebro,
Kumla,
Nora,
Ljusnarsberg eller i
hela Sverige Vi söker dig med intresse och engagemang som vill laga god och näringsriktig mat från grunden med råvaror av hög kvalitet.
Om tjänsten
Adolfsbergshemmets kök söker kock till sitt tillagningskök med restaurang som lagar mat till dagverksamheter, vård och omsorgsboenden inom äldreomsorgen. Vi producerar ca 780 portioner fördelat på lunch/dessert/kväll samt alternativrätter. En stor andel av dessa portioner är specialkost, många med anpassad konsistens efter den enskildes behov. Portioner packas och skickas till avdelningar i huset samt portionspackas till kunder som bor hemma. Restaurangen är öppen dagligen under lunch för seniorer och anställda i kommunen.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Att beräkna och tillaga all mat inklusive specialkost på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt
• Att ansvara för beställning av varor enligt våra avtal
• Att delta i kökets kvalitétsarbete
• Att utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett tillagningskök
• Du ansvarar för att maten håller god kvalité och att arbetet utförs enligt kökets egenkontrollprogram.
Publiceringsdatum2018-01-23Kompetenser• Gymnasieutbildning Hotell- och restaurangprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Kunskap om specialkost samt konsistensanpassad kost
• Erfarenhet av matlagning i storkök gärna inom äldreomsorgen
• God datakunskap
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Du ska vara flexibel, initiativrik och ha förmågan att inspirera. Du har ett kreativt tänkande och har service som en av dina främsta egenskaper. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och arbetskamrater och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gästers matupplevelse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt meriterande
• Erfarenhet av verksamhetssystem såsom kostdatasystemet Mashie, Raindance, Medvind och Outlook
• Kunskaper i vegetarisk matlagning.
Omfattning och tillträde
Tillsvidareanställning 75%
Tillträde: 2018-04-01
Antal tjänster: 1
Om arbetsplatsen
Adolfsbergshemmets kök är en del av Örebro kommuns kostverksamhet där vi arbetar efter konceptet "smartare mat" vi strävar efter en hög grad av ekologiskt, kravmärkt och närodlad kost och som ett led i detta använder vi ekologiska, kravmärkta och närodlade produkter i matlagningen och lagar maten från grunden. Mat som vi levererar till vård o omsorgsboenden, trygghetsboenden, seniorboenden, skola och förskola, packning och utskick till mattjänst. Samt egna restauranger som serverar seniorer och anställda i kommunen. Till samtliga kundkategorier anpassas kosten utifrån behov. Inom vård och Omsorg produceras cirka 4000 port/dag. Schemalagd arbetstid med helgtjänstgöring.
Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på http:
www.orebro.se/jobbAnsökan
Sista ansökningsdag är 2018-02-06.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Varaktighet, arbetstid
Deltid/ Ej specificerat
ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-02-06
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktMonica Igelström, Enhetschef 019-21 43 85
Kommunal Exp., 019-21 24 00
FöretagÖrebro Kommun
AdressÖrebro Kommun
Box 30060
70135 Örebro
KontorsadressBox 30060
Jobbnummer 3920448
Observera att sista ansökningsdag har passerat.