Kock, storhushåll
Stockholms stad, Södermalm SDF / Chefsjobb / Stockholm
2015-12-08
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock, storhushåll" (publicerad 2016-04-11) ⬅️
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stockholms stad, Södermalm SDF i Stockholm Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
VÄLKOMMEN TILL NYTORGETS FÖRSKOLOR!
Vi söker en kock på heltid till en av våra förskolor.
Kost, hälsa och pedagogik bildar en röd tråd på våra förskolor. Den pedagogiska måltiden är viktig ur ett hälso- och trivselperspektiv och har stor betydelse för barnens välbefinnande.
Vi äter i matsalar där dofter och smaker ökar sinnligheten kring måltiden.
Hållbarhet råder då alla måltider lagas på plats med ekologiska och närproducerade livsmedel i så stor utsträckning so m möjligt. Två dagar i veckan serveras vegetarisk kost för att vi vet att det har betydelse för miljön och klimatet.
Vi följer Södermalms riktlinjer för mat och måltider i förskolan.
I februari startar en samverkan mellan förskolan Hörnet och Nytorgsgårdens vård och omsorgsboende. Förskolans kök lagar lunch- och middagsmat till de äldre de dagar förskolan har öppet. Med anledning av detta utökar vi vår bemanning i förskolans kök.
Södermalms stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar och omfattar stadsdelarna Södermalm, Reimersholme, Långholmen, Gamla Stan, Riddarholmen och Hammarby Sjöstad. Det bor drygt 125 000 invånare i området. Inom Södermalms stadsdelsförvaltning arbetar 1700 medarbetare som ansvarar för att äldreomsorg, förskola, socialtjänst, omsorg om personer med funktionsnedsättning och stadsmiljö utförs på allra bästa sätt för Södermalmsborna.
Förvaltningens omsättning uppgår till drygt 2 miljarder kronor per år.
Publiceringsdatum2015-12-08ArbetsuppgifterArbete i förskolans kök.
Förskolan lagar även lunch och middag till Nytorgsgårdens vård- och omsorgsboende. Lunch och middag.
Ansvarig för planering av matsedlar, beställningar, matlagning, bakning och disk.
Maten lagas på plats i förskolans kök. Omfattning 130-200 portioner.
Följa reglerna för livsmedelshantering och egenkontroll.
Näringskunskap, hållbarhet och ekologisk kost i fokus.
Kunskap om specialkoster och allergier.
Stort ekonomiskt ansvar.
Kunna se till helheten, planera och göra kloka prioriteringar.
KvalifikationerKock eller restaurangutbildning för storkök.
ÖVRIGT
Södermalms stadsdelsförvaltning tillämpar vinter- och sommararbetstid samt har ett flextidsavtal.
Möjlighet till friskvård finns genom köpa stadens motions- och simhallskort till subventionerat pris.
1 timmes friskvård på arbetstid per vecka kan tas ut om arbetet så tillåter.
Varaktighet, arbetstid
Heltid. Schema. Arbete måndag-fredag enligt schema under tiden Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2016-02-02 Februari 2016, upphör: 2016-06-30 Provanställning under vt 2016. Stor möjlighet till förlängning.
ErsättningMånadslön Månadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-12-31
Ange följande referens när du ansöker: A37853
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktRagnhild Haglund, förskolechef
ragnhild.haglund@stockholm.seFöretagStockholms stad, Södermalm SDF
AdressStockholms stad, Södermalm SDF
Göta Ark 200
11872 Stockholm
KontorsadressGöta Ark 200 11872 Stockholm
Jobbnummer 2565653
Observera att sista ansökningsdag har passerat.