Kock sökes till Riksbanken
Fazer Food Services / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Stockholm,
Solna,
Sundbyberg,
Huddinge,
Järfälla eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Restaurangen på Riksbanken är en ny enhet för Fazer och ligger vid Sergels torg i Stockholm. Verksamheten består av lunchservering för cirka 250 lunchgäster per dag, direktionsmatsal och intern catering bedrivs måndag-fredag. Kvällsarrangemang och helgaktiviteter förekommer.
Vår mission är att skapa smakupplevelser! Därför söker vi en driven och erfaren kock som tillsammans med vår köksmästare vill vidareutveckla verksamheten. Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given. Du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender.
Våra förväntningar på dig:
Vi vill att du har minst fem års yrkesvana från både à la carte- och lunchmatlagning och att du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt. Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta i team och är ansvarstagande. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du har även datavana.
Publiceringsdatum2016-02-15Dina arbetsuppgifter• Daglig lunchmatlagning från grunden med färska ekologiska råvaror, brödbakning
• Direktionsluncher
• Menyplanering tillsammans med köksmästaren
• Daglig gästkontakt
• Lager, råvaruhantering samt inventering
• Egenkontroll
Restaurangen är belägen i ett skyddsobjekt och därför krävs en fullständig registerkontroll före tillsättning av tjänsten.
Arbetstid: Heltid, dagtid (kvällar och helger förekommer)
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1 mars.
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Köksmästare Benny Nitzel, 070-820 18 48
Sektorgruppchef
michaela.wallin@fazer.com eller 072- 502 54 81
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF, Hotell- och restaurangfacket. För information om avtal, kontakta Margareta Granda-Berg, 08-470 72 00, mejl:
margareta.granda-berg@fazer.com .
Vi tillämpar löpande urval.
Sista dag att ansöka är snarast dock senast 2016-02-19
Varaktighet, arbetstid
Heltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-02-19
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2670364
Observera att sista ansökningsdag har passerat.