Kock sökes till Restaurang Knut
Majola Restaurangkonsult AB / Kockjobb / Sundsvall
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Sundsvall,
Timrå,
Mark,
Härnösand,
Nordanstig eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Majola Restaurangkonsult AB i Sundsvall,
Östersund,
Älvdalen,
Umeå,
Uppsala eller i
hela Sverige Restaurang Knut och krögaren från Sundsvall Martin Sjölander har slagit upp den norrländska porten för huvudstaden. Krogen erbjuder gästen en varm känsla med vällagad mat, kreativ dryckeskultur och en inbjudande lokal. Med sina 54 platser vill man skapa en intim men rustik känsla där mat, dryck och omgivning tar gästen för ett ögonblick till det vackra Norr.
Restaurang Knut hämtar sina råvaror från unika mindre leverantörer i norra Sverige. Menyn ska vara lekfull men ändå vila på en trygg grundläggande matlagning. Allt från rökt älghjärta och majskyckling till ostar och äppelkaka. Som Kock är du givetvis delaktig i den kreativa processen och att ytterligare stärka detta koncept.
Vill du arbeta med oss på Restaurang Knut? Vi söker en kock på heltid som har höga ambitioner, grundläggande kunskaper och som är dedikerad till det norrländska köket. Du får gärna ha ett eget nätverk av leverantörer och lokala producenter.
Arbetstiden är varierande med dag, kväll och lördagar.
Sänd din CV och ansökan till
daniel.norlander@majola.se och märk ansökan med ?Norrland?. För frågor kring tjänsten, använd samma mejl.
Publiceringsdatum2013-12-06Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
Vanlig anställning/Tillsvidare/Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
daniel.norlander@majola.seKontaktDaniel Norlander, Rekrytering 08-6003500
daniel.norlander@majola.seFöretagMAJOLA RESTAURANGKONSULT AB
AdressMAJOLA RESTAURANGKONSULT AB
PALMFELTSVÄGEN 19
12162 JOHANNESHOV
KontorsadressPALMFELTSVÄGEN 19
JOHANNESHOV
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-6003500
Faxnummer: 08-6003501
E-postadress:
info@majola.se Jobbnummer 1722079
Observera att sista ansökningsdag har passerat.