Kock/semestervikarie till Dammfrigårdens kök

Förenade Care / Kockjobb / Malmö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Malmö, Burlöv, Lomma, Staffanstorp, Vellinge eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Förenade Care i Malmö, Lomma, Staffanstorp, Vellinge, Lund eller i hela Sverige

Beskrivning av verksamheten
I vårt kök på mötesplats Dammfri i Malmö tillagas ca 600 portioner per dag med bl.a. kost och matdistribution till hemtjänst på uppdrag av stadsdelsförvaltningen samt till våra övriga verksamheter i Malmö.

Publiceringsdatum
2015-03-30

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett utvecklande team med hög kvalitetsnivå där vi sätter kunden i centrum. I dina arbetsuppgifter ingår matlagning och att leda det dagliga arbetet i vårt kök

Kvalifikationer
Minst 4 års dokumenterad erfarenhet som kock, gärna med inriktning på tillagning av specialkost till äldre.  Du behärskar matlagning från grunden och är en lagspelare som sprider glädje bland såväl gäster som personal. Du brinner för matlagning och har ett gediget intresse för klassisk svensk husmanskost.   

Kvalifikationer
Behärska svenska i tal och skrift.
Viss datavana

Arbetstid och varaktighet
1 vikariat i 4  månader, 2015-06-01 - 2015-09-30 
Deltid ca 85%, Schemalagd arbetstid dag med tjänstgöring varannan helg

Tillträde
Senast 1 juni 2015

Ersättning
Enligt överenskommelse

Kontaktperson för detta jobb
Kökschef Dick Hansson, 040-36 46 59

Så ansöker du
Se nederst på sidan 

Sista ansökningsdag 
2015-05-10

Arbetstider och omfattning
Heltid/ Ej specificerat

Ersättning
Enligt överenskommelse.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-05-10
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Förenade Care

Adress
Förenade Care
Korsörvägen 1
21747 Malmö

Kontorsadress
Korsörvägen 1

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2227324

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Förenade Care

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Förenade Care: