Kock / portioneringsbiträde
Restaurang Atrium AB (Nationalmuseum) / Restaurangbiträdesjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Restaurang Atrium AB (Nationalmuseum) i Stockholm Restaurang Atrium är restaurangen mitt i Nationalmuseum.
Vi har festvåning för upp till 300 gäster, Restaurang med
300-500 lunch per dag samt café.
Vi söker nu en ambitiös kock/restaurangbiträde som skall jobba med ett glatt team i köket och matsalen. Du kommer jobba främst helger och ibland kvällar
Din uppgift kommer att vara att portionera ut mat till våra gäster i restaurangen på helgerna och vissa andra dagar.
Du måste ha erfarenhet av liknande jobb och ha en utbildning
i botten.
Du vill lära dig mer av matlagning och vara en glad och positiv person så du platsar i teamet. Det finns alltid chans för den duktige att jobba mer i köket utöver i restaurangen.
Skicka ett mail till Mattias Öhrn på
mattias.ohrn@restaurangatrium.sePubliceringsdatum2011-02-23Arbetstider och omfattningTillsvidare
Deltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
mattias.ohrn@restaurangatrium.seFöretagRestaurang Atrium AB (Nationalmuseum)
AdressRestaurang Atrium AB (Nationalmuseum)
Box 16017
10321 STOCKHOLM
KontorsadressSödra Blasieholmshamnen 2
KontaktuppgifterTelefonnummer: 08-6113430
E-postadress:
mattias.ohrn@restaurangatrium.se Jobbnummer 858880
Observera att sista ansökningsdag har passerat.