Kock O'Learys Falun & First Hotel Grand
First Hotel Grand / Kockjobb / Falun
2013-10-03
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock O'Learys Falun & First Hotel Grand" (publicerad 2015-05-18) ⬅️
Visa alla kockjobb i Falun,
Borlänge,
Säter,
Gagnef,
Hofors eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos First Hotel Grand i Falun,
Alingsås,
Borås eller i
hela Sverige First Hotels är en av Skandinaviens ledande hotelloperatörer med unika och centralt belägna hotell på utvalda destinationer i Sverige, Norge och Danmark (www.firsthotels.com). Oavsett om det är affärsresa eller nöjesresa erbjuder vi moderna gästupplevelser med personlig service och fokus på individen.
Vår vision är inte att vara störst men bäst. Hotellen är därför unika vad gäller stil, atmosfär och inredning. Det ska vara en glädje att jobba med oss, vi ska leda utvecklingen och överraska samtidigt som vi visar omtanke till våra medarbetare, kunder och gäster.
Därför söker vi dig som sätter människan i fokus.
"The next best thing to staying here is working here"
O'Learys Falun, snart 3 år gammalt är beläget i samma lokaler som First Hotel Grand som ligger i centrala Falun.
"Our second living room" är O'Learys Falun berömda restaurang och bar. Här kan du njuta av amerikanskinspirerade rätter från vår à la carte-meny eller bara dricka en öl medan du tittar på sportevenemang. Restaurangen har över 200 platser i O'Learys samt ytterligare 200 platser i våra beställningsmatsalar. Restaurangen drivs i First Hotel Grands regi.
Hotellet har 151 rum, 9 konferenslokaler, garage i källaren och fantastiska byggnadsminnesmärkta lokaler. I lobbyn finns Grand Spa & Sport som är en stor tillgång för oss och våra gäster. Hotellet har 16 tillsvidare anställda.
Du blir en del av ett starkt köks team. Arbetar med den dagliga driften och åstakommer goda resultat tillsammans med dina kollegor. Din erfarenhet och kompetens inom köksyrket gör att du enkelt kommer in i rutinerna och bidrar till arbetet framåt.
Publiceringsdatum2013-10-03Dina arbetsuppgifterDaglig drift i kök.
Matlagning, huvudsakligen O'Learys men även festvåning.
Arbeta i team för att uppnå bästa möjliga resultat och upplevelse får våra gäster.
KvalifikationerGymnasienivå inom kök eller högre utbildning inom området
Minst 3 års erfarenhet från liknande arbete i kök
Erfarenhet från O'Learys eller liknande franchise koncept
Erfarnehet av HACCP
God kunskap i svenska och engelska
Dina personliga egenskaperResultatorienterad
Gästupplevelse inriktad
Samarbetsförmåga
Organiserad
Vi har som första skandinaviska hotellkedja förpliktat oss till FN's Global Compact som en del av vårt samhällsansvar. First Hotels sätter människan i fokus och våra kärnvärden är glädje, omtanke och innovation. Vi söker efter dig som kan identifiera dig med dessa värden.
Vår filosofi ger stort utrymme för påverkan på restaurangens drift och utveckling. Om detta låter intressant sänd in din ansökan via länken på denna sida.
För ytterligare information om tjänsten ta kontakt med:
Jacob Lönnerdal, Hotelldirektör First Hotel Grand tel. +46 (0) 23 794 880
jacob.lonnerdal@firsthotels.seKörkortskravB
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid/Deltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duAnge följande referens när du ansöker: Ref Kock 2013
Ansökan kan skickas till e-postadress: jacob.lonnerdal@FIRSTHOTELS.SE
KontaktJacob Lönnerdal, Hotelldirektör 023-794880
jacob.lonnerdal@firsthotels.seFöretagFIRST HOTEL GRAND
AdressFIRST HOTEL GRAND
TROTZGATAN 9-11
79171 FALUN
KontorsadressTROTZGATAN 9-11
FALUN
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 023-794880
E-postadress:
grand.falun@firsthotels.se Jobbnummer 1668152
Observera att sista ansökningsdag har passerat.