Kock och restaurangbiträden, semestervikariat Norrköping
Sodexo AB / Chefsjobb / Norrköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Norrköping,
Söderköping,
Finspång,
Linköping,
Katrineholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Norrköping,
Finspång,
Linköping,
Katrineholm,
Åtvidaberg eller i
hela Sverige Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland i Östra länsdelen (Norrköping med omnejd). På vårt uppdrag arbetar vi med måltid, städ, inre logistik och centralreception.
Vi söker ett antal kockar och restaurangbiträden som vill arbeta hos oss i sommar. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter som kock kommer i huvudsak bestå av matlagning till patienter och till vår restaurang. Som restaurangbiträde kan du arbeta i vår restaurang, som köksbiträde i centralköket eller som måltidsvärd ute på avdelningarna.
Förutom ovanstående så ingår det:
• Kassahantering
• Egenkontroll
• Råkosthantering
• Varuhantering
• Städning
• Övriga i kök förekommande arbetsuppgifter
Kvalifikationer/krav:
• Kockutbildning (gäller endast kockjobb)
• Vana från restaurang eller sjukhuskök är meriterande
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Publiceringsdatum2018-02-19Dina personliga egenskaper• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling
Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:
• Att jobba som kock/restaurangbiträde på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet
Anställningsform och arbetstider:
Semestervikariat under veckorna 25-32.
Timanställning, hel- eller deltid, dagtid samt varannan helg.
Har du frågor kontakta måltidschef Staffan Lundberg
staffan.lundberg@sodexo.comDin ansökan vill vi ha senast den 31 mars. Intervjuer och rekrytering kommer ske fortlöpande.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.
I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Varaktighet, arbetstid
Dagtid, varannan helg Timanställning
ErsättningLön enligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-03-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSodexo AB
AdressSodexo AB
Gamla Övägen 25
60379 Norrköping
KontorsadressGamla Övägen 25
Jobbnummer 3973394
Observera att sista ansökningsdag har passerat.