Kock och kallskänkor till Julbordet

Ulriksdals Wärdshus / Kockjobb / Solna
2012-11-13
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock och kallskänkor till Julbordet" (publicerad 2014-11-04) ⬅️


Visa alla kockjobb i Solna, Sundbyberg, Stockholm, Danderyd, Lidingö eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Ulriksdals Wärdshus i Solna, Stockholm, Danderyd eller i hela Sverige

Ulriksdals Wärdshus ligger mitt i Ulriksdals slottspark med utsikt över Edsviken.

Under julbordsperioden serverar vi Stockholms bästa, mest kända julbord till 18 000 gäster mellan 17/11 och 24/12.

Vi behöver förstärkning av erfarna kockar och kallskänkor med kvalitetskänsla & noggrannhet trots ett högt tempo, som klarar tre sittningar per dag med humöret i behåll.

Vi söker kökspersonal som :

• har erfarenhet från större restaurang.

• har erfarenhet från a la carte och julbord.

• tar ansvar för sig själv och att de tilldelade arbetsuppgifterna blir utförda som överenskommet.

• känner sig bekväm i sin yrkesroll samt stolt och glad över sitt yrkesval.

• har kunskaper och stort intresse för matlagning generellt och julmat i synnerhet

Publiceringsdatum
2012-11-13

Arbetstider och omfattning
Visstidsanställning 11 dagar - 3 månader
Heltid
13 november till 23 december

Ersättning
Fast lön
Timlön enligt avtal eller överenskommelse, kompetens betalas bra.

Så ansöker du
Vi kan endast ta emot ansökan per e-post
Ange följande referens när du ansöker: Kock/Kallskänka
Ansökan kan skickas till e-postadress: info@ulriksdalswardshus.se

Kontakt
Gunnar Ström, 070-7491041, info@ulriksdalswardshus.se

Företag
Ulriksdals Wärdshus

Adress
Ulriksdals Wärdshus
17079 SOLNA

Kontorsadress
Ulriksdals Slottspark

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-85 08 15
E-postadress: info@ulriksdalswardshus.se

Jobbnummer
1390021

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Ulriksdals Wärdshus

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Ulriksdals Wärdshus: