Kock och Kallskänka

Gröna Lund / Kockjobb / Stockholm
2013-04-23
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock och Kallskänka" (publicerad 2013-06-19) ⬅️


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Gröna Lund i Stockholm, Norrköping eller i hela Sverige

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och ingår i temaparkskoncernen Parks & Resorts Scandinavia AB tillsammans med Kolmårdens Djurpark, Skara Sommarland, Vildmarkshotellet, Furuviksparken och Aquaria Vattenmuseum. Företaget har ca 90 tillsvidareanställda och sysselsätter tillsammans med hyresgäster ytterligare 1400 säsongsanställda. Gröna Lund har drygt en miljon besökare per säsong och omsätter ca 350 miljoner kr, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Attraktioner, sockervadd och konserter i alla ära men vad vore Gröna Lund utan vårt spännande utbud av mat och restaurangupplevelser? Anrika Tyrol erbjuder en av Stockholms bästa festvåningar och ett vilt julbord utöver det vanliga. Vackert beläget vid vattnet ligger familjerestaurangen Kaskad med ett öppet kök och en härlig uteservering. Mitt i tivolits pulserande hjärta finner du Kryddhyllan med svenska klassiska rätter, här delar både 5-kampare och barnfamiljer skratt och matglädje. Grillrestaurangen Krejsy's serverar en härlig grillbuffé och här tränar svenska grillandslaget med vår egen köksmästare i spetsen. I år firar Gröna Lund hela 130 år och söker nu Sveriges bästa restaurangpersonal som vill vara en del av vår fantastiska restaurangvärld!

Har du en passion för mat och vill leverera matupplevelser i världsklass? Då kan Gröna Lund vara din framtid!

På Gröna Lund får du möjlighet att ha ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik. Som kock eller kallskänka arbetar du med alla arbetsuppgifter som förkommer i ett större restaurangkök. Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och är serviceinriktad. Tempot i våra kök kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du trivs att jobba i team och vill leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!

Vi söker dig som genomgått restaurangutbildning och besitter grundläggande kunskaper inom matlagning. Vi ser även gärna att du minst tre års arbetslivserfarenhet. Har du arbetat inom upplevelseindustrin ses det som meriterande. 

Säsongen sträcker sig från 18 april till 29 september med varierande varaktighet på din säsongsanställning. Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Ansök direkt via vår hemsida www.parksandresorts.com eller hör av dig till oss via telefon, 010-708 94 00.

Vi är redo för dig! Är du redo att anta utmaningen?

Publiceringsdatum
2013-04-23

Arbetstider och omfattning
Ej specificerat , Ej specificerat , Ej specificerat

Så ansöker du
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Rekrytering på, Parks and Resorts 010 708 94 00 rekrytering@parksandresorts.com

Företag
Gröna Lund

Adress
Gröna Lund
LILLA ALLMÄNNA GRÄND 9
11521 Stockholm

Jobbnummer
1530996

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Gröna Lund

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Gröna Lund: