Kock med specialkostkunskaper i Norrköping
Sodexo AB / Kockjobb / Norrköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Norrköping,
Söderköping,
Finspång,
Linköping,
Katrineholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Norrköping,
Finspång,
Linköping,
Katrineholm,
Åtvidaberg eller i
hela Sverige Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar lokalvårdsarbete, måltid & vaktmästeritjänster på Lasarettet i Motala och Vrinnevisjukhuset i Norrköping, måltidstjänst på Universitet i Linköping samt lokalvård på vårdcentraler i centrala Linköping med omnejd. Vi förser även Region Östergötland med material till vården från Centraldepån i Norrköping.
Vill du vara med i det ärofyllda arbetet i att bidra till patienters tillfrisknande på Vrinnevisjukhuset?
Vi söker dig till vårt uppdrag i Norrköping på Vrinnevisjukhuset. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
• Matlagning i specialkostkök
• Inköpsplanering
• Egenkontroll
Kvalifikationer/krav:
• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
• Att ha arbetat i specialkostkök är meriterande
Publiceringsdatum2022-04-11Dina personliga egenskaper• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig
Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:
• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet
Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning, dagtid samt helg dagtid
Har du frågor kontakta Måltidschef: Karin Eriksson,
karin.eriksson@sodexo.com Din ansökan vill vi ha senast den 28 april
Ansökan kan göras via vår hemsida.
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.
Varaktighet, arbetstid
Dagttid, vardag och helgarbete Mellan 7-17.30
ErsättningKocklön enligt kommunal visita
Friskvårdsbidrag på 2000kr per år
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-05-11
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSodexo AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Sodexo AB (org.nr 556528-2984),
http://www.sodexo.se Jobbnummer 6526832
Observera att sista ansökningsdag har passerat.